سلام خانما تورو خدا منو بزارین جای خودتون وبهترین راهنمایی ها رو بکنید من از پارسال تا الن ۳،۴تا خواستگار اشتم که به دلایلی مورد پسندم نبودن الان یه معرف که خانم خیلی خوبی هم است واشناس یکی اورده خواستگاری میگه از همه لحاظ تضمین میکنممن چون قدش کوتاه بود اصلا زد تو ذوقم ونگاش نکردم زیاد فقط میدونم قدش کوتاس اولش گفتم دوروز فکر کنم بهشون فقط خواستم زود تر برن من خودمم کوتام اما دوست دارم همسرم بلند قد باشه اما من واقعا زندگی نرمالی ندارم در ضمن چند سال پیش جدا شدم والان ۲۵سالمه اون از من بلند تره ولی از بقیه مردا کوتاه ترن خانوادم میگن خوبه راستش اولش اصلا راضی نبودم ولی الان یه جوریم من تو خانواده ای دارم زندگی میکنم که بجز دعوا ودلخوری چیزی توش نیست شما اگه همه چیز یکی خوب باشه قدشو در نظر میگیرید من که رو قد خیلی حساسم ولی خونوادم میگن پسر باید کاری واهل زندگی باشه نهمثل زرافه بلند ودنبال دود وعیاشی تروخدا بگید چکار کنماگه اینم رد کنم دیگه فرصتی نباشه چی؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.