2777
2789
عنوان

خواستگار

344 بازدید | 40 پست

سلام خانما تورو خدا منو بزارین جای خودتون وبهترین راهنمایی ها رو بکنید من از پارسال تا الن ۳،۴تا خواستگار اشتم که به دلایلی مورد پسندم نبودن الان یه معرف که خانم خیلی خوبی هم است واشناس یکی اورده خواستگاری میگه از همه لحاظ تضمین میکنم‌من چون قدش کوتاه بود اصلا زد تو ذوقم ونگاش نکردم زیاد فقط میدونم قدش کوتاس اولش گفتم دوروز فکر کنم بهشون فقط خواستم زود تر برن من خودمم کوتام اما دوست دارم همسرم بلند قد باشه اما من واقعا زندگی نرمالی ندارم در ضمن چند سال پیش جدا شدم والان ۲۵سالمه اون از من بلند تره ولی از بقیه مردا کوتاه ترن خانوادم میگن خوبه راستش اولش اصلا راضی نبودم ولی الان یه جوریم من تو خانواده ای دارم زندگی میکنم که بجز دعوا ودلخوری چیزی توش نیست شما اگه همه چیز یکی خوب باشه قدشو در نظر میگیرید من که رو قد خیلی حساسم ولی خونوادم میگن پسر باید کاری واهل زندگی باشه نهمثل زرافه بلند ودنبال دود وعیاشی تروخدا بگید چکار کنم‌اگه اینم رد کنم دیگه فرصتی نباشه چی؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم تو فردا پس فردا می‌خوای با قدش آرامش و لذت ببری یا با اخلاق و رفتارش؟ شخصیت مهم تره از قد (نظر منههه)

اولا همه بی نقص و پرفکت نیستند، دوماً آدم همه جوره تو اجتماع هست

اگر شوهرت بلند قد و بد دهن و بیشعور باشه بهتره یا اینکه قدش کوتاه باشه اما کنارش احساس افتخار کنی ...