2777
2789
عنوان

اصلا حوصله بچه هامو ندارم..

1054 بازدید | 40 پست

دوتا دختر دارم یه شش سال یه چهارماه.با اینکه آرومن ولی من اصلا حوصله شونو ندارم.دلم تنهایی میخواد.دختربزرگم همش باهام حرف میزنه من کلافه میشم.الان به زور خوابوندم خودم یه کم میخوام تنها باشم.شوهرم میگه ناشکری میکنی ولی من واقعا مغزم خسته ست.حسرت یک ساعت سکوت و آرامشو دارم

به نظرتون من ناشکرم؟همش حس خستگی و کسلی دارم.اصلا سرحال نمیشم.خواب آرومم ندارم همش درگیر دختر کوچیکه ام.توروخدا راه حل اگه دارید بهم بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دومی رو نمیووردی میداشتی یکم خودتو پیدا کنی دورتو شلوغ نمی‌کردی 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

حق با همسرته 

خودت میگی آروم هستن. حالا طفلکی ها یه ذره میخوان بچگی کنن. 

برو دکتر برات مکمل بنویسه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

چند روز بذارین خونه مادر خودتون یا مادر شوهر یا هر کسی که فکر می کنید کی تونن بهتون کمک کنه، یا بذارش مهد کودک

اگه دوست داری کسب و کارت رو رونق بدی ، می تونم بهت کمک کنم طراحی سایت مطابق سلیقه و امکانات که شما نیاز دارید. برای اطلاعات بیشتر بهم پیام بدید