2777
2789
عنوان

اصلا حوصله بچه هامو ندارم..

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 40 پست
وای یعنی دقیقا حال و روز منه.من به پدرش میگم یه ساعت بزرگه رو ببر خونه مادرت خودتم بمون کوچیکه رو من ...

حتما یه کلاسی جایی ثبت نام کن که پول بدی مجبور بشی اون دوساعت رو تنها بزنی بیرون ،من یکی از دوستام سه تا بچه داره من یه دونه دارم اون بیشتر از من در گشت و گذاره همیشه پنج شوهرش میاد خونه میزنه بیرون با دوستاش کافه وخرید و سینما وهشت میره خونه و شوهرشم عادت داده 

/////خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است \\\\\\
هر کاری ک حالتو بهتر می‌کنه  اگه باشگاه و ورزش کردن حالت بهتر میشه  اگه کتاب میخونی بهتر ...

اینروزا روزی نیم ساعت ورزش میکنم ولی فایده نداره.فقط دلم تنهایی میخواد و خلوت کردن با خودم که امکانش نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما یه کلاسی جایی ثبت نام کن که پول بدی مجبور بشی اون دوساعت رو تنها بزنی بیرون ،من یکی از دوستام س ...

چه خوب خیلی خوبه اینجوری.باید یه فکر اساسی بکنم

مکمل میخورم کلسیم.آهن.مولتی ویتامین خودمم دلم به حالشون میسوزه ولی شاید یکی دوساعت سعی میکنم خوب با ...

دلت اول باید به حال خودت بسوزه ،باید تفریح و سکوتت بیشتر بشه یکم فیلمم بازی کن به شوهرت بگو دکتر گفته در آستانه افسردگی هستی

/////خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است \\\\\\
وای یعنی دقیقا حال و روز منه.من به پدرش میگم یه ساعت بزرگه رو ببر خونه مادرت خودتم بمون کوچیکه رو من ...

دقیقاااا😭😭😭

اینقد بدون من نمیرن جایی مامانش بهم تهمت زد که براشون دعا گرفتم 

حتی تاپیک هم زدم براش ک اینو گفتن 

تو دلم زار زار گریه کردم برا حال و روزم که دیگه مغزم داره کم میاره 

اینروزا روزی نیم ساعت ورزش میکنم ولی فایده نداره.فقط دلم تنهایی میخواد و خلوت کردن با خودم که امکانش ...

مادرشوهرت یا مامانت چی 

در حد یک روز بچها رو بزار پیششون برو خرید کن یکم بچرخ یا تو خونه تنها باش 

اگه غم داری با گریه خودتو‌تخلیه کن‌نریز تو خودت

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
دقیقاااا😭😭😭 اینقد بدون من نمیرن جایی مامانش بهم تهمت زد که براشون دعا گرفتم  حتی تاپیک هم ...

من این قضیه رو به یکی از دوستام گفتم میگفت ناشکری خداروشکر کن شوهرت بدون تو جایی نمیره ولی از حالم خبر نداره که حسرت یه ساعت سکوت و تنهایی به دلم مونده

مادرشوهرت یا مامانت چی  در حد یک روز بچها رو بزار پیششون برو خرید کن یکم بچرخ یا تو خونه تنها ...

آخه کوچیکه شیر خودمو میخوره نمیشه بذارمش ولی الان تصمیم گرفتم بزرگه رو فردا بذارم پیششون.کاش مامانم بود

من این قضیه رو به یکی از دوستام گفتم میگفت ناشکری خداروشکر کن شوهرت بدون تو جایی نمیره ولی از حالم خ ...

آرزومه با دوستاش بره بیرون 

حتی کارشم آورده خونه

تازه برا خرید کارش از شهرای دیگه که باید بره منو با بچه ها بزور میبره

آخه کوچیکه شیر خودمو میخوره نمیشه بذارمش ولی الان تصمیم گرفتم بزرگه رو فردا بذارم پیششون.کاش مامانم ...

شیر خودتو نمیدونی بدوشی بزاری تو شیشه شیر؟ 

ولی خب همون بزرگه هم بزاری یکمی بهتر میشی

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

فیلیمو نصب کن رو گوشیت یا رو تلویزیون بنداز اینقدر کارتون های خوب و جذاب داره اشتراک ماهانه ۱۲۰ ت ، برادرزاده ام که ساعت ها باهاش سرگرم میشه، 

یه چند ساعت با فیلم وچند ساعت با بازی های موبایل 

اگه دوست داری کسب و کارت رو رونق بدی ، می تونم بهت کمک کنم طراحی سایت مطابق سلیقه و امکانات که شما نیاز دارید. برای اطلاعات بیشتر بهم پیام بدید