2777
2789
عنوان

اصلا حوصله بچه هامو ندارم..

| مشاهده متن کامل بحث + 1063 بازدید | 40 پست

سوال منم بود

دوتا پسرام کلا دیگه ازم میترسن بسکه بی حوصله شدم 

بزرگه ۱۱ سالشع کوچیکه سه سال و نیم 

یا باهام حرف میزنن یا نق میزنن 

من فک میکردم خودم مشکل دارم 

آرزومه باباشون یه صب تا عصر بدون من ببرتشون بیرون 

😭😭

سه تاییشون یه لحظه که منو نمیبینن صدام میزنن یعنی با بابابشونا 

اون از بچه هاش بدتره 😭😭😭😭

تو دسشووییم برم باید زود بندازمش برگردم 😭😭😭😭😭

قبلش خوب بودم الان اینجوری شدم

طبیعیه ادمیزادیم دیگه یه وقتایی حالمون خوب نیست خیلی ب خودت کمک کن 

حس میکنم افسرده شدی خودتو بهتر پیدا کنی 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند روز بذارین خونه مادر خودتون یا مادر شوهر یا هر کسی که فکر می کنید کی تونن بهتون کمک کنه، یا بذار ...

مادرشوهرم که با صلوات از کنارش فقط رد میشم.مادر خودمم دوره ازم.به شوهرم میگم یه ساعت با دختر بزرگه بره خونه مادرش نمیره.میگه بدون تو نمیشه.دلم پیشت میمونه.فک میکنه ناز میکنم.واقعا احتیاج به تنهایی دارم

من پارسال اینطوری شدم یه مدت رفتم باشگاه حالم خوب شد بچه ها رو روزی دوساعت به پدرشون بسپر

کوچیکه رو که اصلا قبول نمیکنه‌. شبا میاد بهش میگم یه ساعت برید خونه مادرت من تنها باشم فک میکنه ناز میکنم

سوال منم بود دوتا پسرام کلا دیگه ازم میترسن بسکه بی حوصله شدم  بزرگه ۱۱ سالشع کوچیکه سه سال و ...

وای یعنی دقیقا حال و روز منه.من به پدرش میگم یه ساعت بزرگه رو ببر خونه مادرت خودتم بمون کوچیکه رو من میخوابوندم من تنها باشم نمیره.میگه دلم پیشت میمونه و تنها خوش نمیگذره.یه دو دییقه تو دستشویی بیشتر میشینم صداشون در میاد

کوچیکه رو که اصلا قبول نمیکنه‌. شبا میاد بهش میگم یه ساعت برید خونه مادرت من تنها باشم فک میکنه ناز ...

یعنی چی به اینم میگن شریک زندگی،یه جوری راضیش کن روزی دوساعت از بچه ها نگهداری کنه حق ما خانمهاست حداقل روزی دوساعت برا خودمون باشیم با زبون خوش قانعش کن 

/////خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است \\\\\\
واقعا نمیدونم چیکار کنم.باید برم دکتر؟

هر کاری ک حالتو بهتر می‌کنه 

اگه باشگاه و ورزش کردن حالت بهتر میشه 

اگه کتاب میخونی بهتر میشی 

اگه پیاده روی کنی حالت بهتر میشه 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
حق با همسرته  خودت میگی آروم هستن. حالا طفلکی ها یه ذره میخوان بچگی کنن.  برو دکتر برات ...

مکمل میخورم کلسیم.آهن.مولتی ویتامین

خودمم دلم به حالشون میسوزه ولی شاید یکی دوساعت سعی میکنم خوب باشم ولی بازم نمیشه