2777
2789
عنوان

بچه همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 12494 بازدید | 235 پست
اتفاضل بخدا امروز بحثش بود گفتم فقطططط ۱ ماه میگن ما حوصله این بچه رو نداریم دختررو نگه میداریم بخوا ...

شایدبچه بیش فعال باشه کاش پیش یه دکتراعصاب وروان میبردینش ببینید نظرش چیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا نمی دونم چرا اکثرا اومدید و اسی رو قضاوت می کنید اسی هم هیچ وظیفه ای درقبال اون بچه نداره اما داره انسانیت به خرج میده عمده وظیفه به عهده ی مادرشه که ازعمد بچه رو  ول کرده رو دست اسی بنظرم می خواسته به جورایی انتقام گرفته باشه 

اسی مطمئن باش اگر پسر واقعی خودتم بود دردسر ساز بود پسرها تو این سن واقعا شیطونن این بچه هم وقتی میبینه مادر خودش نمی خوادش اینطور پرخاشگری می کنه شوهرت باید بیشتر کمکت کنه برای تربیتش 

💔یک تو,ازردی مراویک جهان شادم نکرد💔
واقعا نمی دونم چرا اکثرا اومدید و اسی رو قضاوت می کنید اسی هم هیچ وظیفه ای درقبال اون بچه نداره اما ...

مرسی عزیزم خدا خیرت بده آره میدونم انشالله خدا صبر بده بتونم باهاش خوب باشم 

هیچ کس مثل اینایی که میگن اومدی وسط زندگی یه زن دیگه بهم فشار نمیاره اونا ۷ مااااه بود طلاق گرفته بودن انگار من رفتم با مرد زن دار...‌

عزمزمه مهریه ۱۱۰تا سکه بوده که کامل گرفته نفقه هم بعد طلاق نمیدن مهریه هم یه جا گرفت و خونه رو فقط ب ...

چرا زنش رو طلاق داد ؟

از تو بگذشتم و بگذاشتمت بادگران * رفتم ازکوی تو لیکن عقب سرنگران * ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی * تو بمان و دگران وای به حال دگران

عزیزم طبق چیز هایی که گفتی به نظرم مشکل از زن بابا بودن شما و یا اینکه مادرش بچه رو ول کرده نیست . حس میکنم خود بچه مشکل داره ، ببریدش دکتر یا روانشناس . کدوم بچه هشت ساله ای این رفتار ها رو داره . اگه از شما خوشش نمی اومد رفتار هاش قابل توجیه بود ، ولی شما داری میگی که دوستتون داره و مشکلی با شما نداره . پس مشخصه خود بچه مشکل داره که احتمالا به خاطر همین جدایی مادر و پدر هست

عزیزم انشالله با این حرف هات و قضاوت هات یکی پابرهنه ندوعه وسط زندگیت ۷ ماه طلاق گرفتن از کسی که از ...

به دل نگیر عزیزم

هر کی هر چی گفت تو انتخابتو کردی برا بچه هام مادری میکنی مهربونم هستی دلت نمیاد کتک بخوره

و خدایی هست مهربان‌تر از حد تصور

دوست عزیز من تمام پست ها رو خوندم 

به نظر من مشکل این بچه جلب توجه است 

یه مدت در مقابل کارهای بدش کامل بی تفاوت باش اصلا به روی خودت نیار ولی کارهای خوبش رو بزرگ کن و تشویق کن 

بعد یه مدت دست از لجبازی برمی‌داره ان شالله

حتی از همسرت بخواه دوتایی با پسرش بره بیرون فوتبالی گردشی سینمایی بعد یه مدت از این حالت لجبازی و جبهه ای که گرفته در میاد

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

عزیزم طبق چیز هایی که گفتی به نظرم مشکل از زن بابا بودن شما و یا اینکه مادرش بچه رو ول کرده نیست . ح ...

من حس میکنم چون نمیتونم چیزی بهش بگم و هی بهش بها میدم رفتاراش بد تر میشه مثلا وقتی تلویزیون و شکست رفتم تو اتاق گریه کردم گفتم جلو بچه ها نکنم گناه دارن و....باید یکم رو خودم کار کنم فک کنم ولی نمیدونم چجوری

واقعا نمی دونم چرا اکثرا اومدید و اسی رو قضاوت می کنید اسی هم هیچ وظیفه ای درقبال اون بچه نداره اما ...

به نظرم هیچکس قضاوت نمیکنه...

اتّفاقاً می گن چرا وقتی مجرّد بودی زن یه مرد بچّه دار شدی و خودت رو به دردسر انداختی...

مطمئن باش هرچقدر هم به بچّه ها برسه قدرش رو کسی نمیدونه و فقط جوونیش تلف میشه...

چون طرف اگه قدر دان بود قدر زن اوّلش رو میدونست و به هیچ وجه با وجود ۲ تا بچّه طلاق نمیگرفت

از تو بگذشتم و بگذاشتمت بادگران * رفتم ازکوی تو لیکن عقب سرنگران * ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی * تو بمان و دگران وای به حال دگران
به نظرم هیچکس قضاوت نمیکنه... اتّفاقاً می گن چرا وقتی مجرّد بودی زن یه مرد بچّه دار شدی و خودت رو ب ...

نه داستان اونا کامل فرق داشته از اول ولی قبول دارم هر کاری کنم به چشمه‌ی کس نمیاد