2777
2789
عنوان

بچه همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 12494 بازدید | 235 پست
اره والا یکی مثل من هم مطلقه بودم هم ازناچاری زن مرد بچه دار اخه موندم استارتر که مجرد بوده چرا تن ب ...

عزیز من من از کجا میدونستم این بچه قراره اینجوری شه و میگم که قرار نبوووود بیاد با ما زندگی کنه

باید شوهرت بگع من شوهرم بهش میگه میگه کاربد بکنی فلان میکنم یاواست چیزی نمیخرم منم عاشق شوهرمم ولی ب ...

من شوهرم اعصاب نداره میزنتش منم نمیتونم جلوش و بگیرم مجبورم لال شم هیچی به شوهرم نگم که کتک نخوره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میکم عاشق بودم دیگه الانم هستم همچنان باید بسازم و بسوزم بخاطر دلم

همسرت ۱۹سال داشته بابا شده

خدایا منو سنگ کن😤

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
عزیز من من از کجا میدونستم این بچه قراره اینجوری شه و میگم که قرار نبوووود بیاد با ما زندگی کنه

اره دیگه سخته من خودم کشیدم این سختی ها رو خیلی خوب درکت میکنم انشالله خدا بهت صبربده

خدایا خودت کمک کن 
خواهرش ک میگی عاقل زبون بگیر بهش بگو داداشت با تو خوبتره بهش بگو اینکارهارو نکنه خوب نیست اذیت میکنه ...

دورش بگیرم بچم انقدر از داداشش کتک میخوره کل صورتش جای چنگ و کبودیه اون اصلا حرف گوش نمیده

عزمزمه شوهر من ۷ ماه بود زنش و طلاق داده بود و بچه ها پیش خودش بودن وقتی باهاش آشنا شوم و عاشق شدیم ...

هفت ماه رسماً طلاق اتفاق افتاده ولی قلبن نه.زن و شوهر هر دو هنوز زخمی و ضعیف بودن اون موقع وقت انتخاب نبوده.پا برهنه دویدی تو زندگی مردم

عزیزم میدونم سخته ولی بچه خودتم که بود همین دردسرها را داشت.شما چون حس میکنی وظیفه نیس اذیت میشی.اگه واقعا عاشق پدرش باید به بچه هام عشق بورزی تا کارتم سبک تر بشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

نه عزیزم بچه رو بااااید مادر نگه داره مخصوصا تو شرایطی که همسر من براش فراهم کرده 

عزیزم خدا بهت صبر بده

بچه ها بزرگترا همه و همه رام محبت میشن 

محبت کن به صبوری ادامه بده ان شاءالله جواب بگیری

خدای مهربون همیشه هواتو داره 

محبت کن عزیزم حتی وقتی پدرش اعصابش نمیکشه 

میچسبه بهت یه مدت فقط تمرکزتو بزار قلقشو پیدا کن

من مجردم اما بچه زیاد دیدم مخصوصا لجباز 

خام محبت میشن بعد یه مدت جواب میده

و خدایی هست مهربان‌تر از حد تصور
هفت ماه رسماً طلاق اتفاق افتاده ولی قلبن نه.زن و شوهر هر دو هنوز زخمی و ضعیف بودن اون موقع وقت انتخا ...

عزیزم انشالله با این حرف هات و قضاوت هات یکی پابرهنه ندوعه وسط زندگیت ۷ ماه طلاق گرفتن از کسی که از روز اول از هم متنفر بودن و به اجبار خانواده ها ازدواج کردن خیلیییی حرفت زشته خیلییی