2777
2789
عنوان

بچه همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 12494 بازدید | 235 پست
قبول ندارم✋ همین تصور بچه دریده بود دریده بود باعث شده این همه جنایت از طرف نامادریا اتفاق بیوفته . ...

قضاوت نکن که قضاوت کردن شما خیلی بدتره . استارتر میگه حتی دعواشم نمیکنه فقط دردودل کرده اما بازم امثال شما میان از جنایت نامادری حرف میزنین . حالا دست روزگار یکی از این بچه ها تو زندگیت بیاره که ببینی حرف تا عمل یعنی چی منم دیگه رپلای نکن 

قضاوت نکن که قضاوت کردن شما خیلی بدتره . استارتر میگه حتی دعواشم نمیکنه فقط دردودل کرده اما بازم امث ...

همین که میگی دست روزگار یکی از این بچه ها بیاره تو زندگیت معلومه که چه نگرشی نسبت به بچه جماعت داری ... بعدم مگه من اسی رو قضاوت کردم !!!! اتفاقا دارم میگم بچه رو قضاوت نکنید اون حتما مشکل روحی داره ... خیلی دلت میخواد اسی با بچه بد باشه جریان چیه؟؟؟ بچه اسمش روشه بچههه یعنی عقلش ناقصه . استرس و اضطراب روحی هم بهش وارد بشه دیگه هیچ چی . لطفا تو هم دیگه منو ریپلای نکن حالم بد میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی میگه بعدش میخنده یعنی عمدیه و الا خجالت زده میشد . من الان پسرم هشت سالشه دقیقا و دیگه ۸ سال سن ...

همون خنده هاشن هیستریکه . شما حرف نزن اسی گفت تو بیداری هم جیش میکنه . یعنی تو خوابم این اوضاع و داره ... ببین من حرفم اینه که بچه رو باید ببرن پیش نشاور تا درمان بشه مشکلاتش تو چرا حرررص میخوری . دوست داری باهاش بدرفتاری کنه نه؟؟؟!!!

همون خنده هاشن هیستریکه . شما حرف نزن اسی گفت تو بیداری هم جیش میکنه . یعنی تو خوابم این اوضاع و دار ...

نه چرا دوس داشته باشم وقتی خودم یه پسر بچه دارم و روانشناس بالینی هستم ؟ خودش میگه بدرفتاری نمیکنم . من میگم اون بچه بی تقصیر اما اون زن هم بی تقصیره . متاسفانه دورو بر من از این موارد زیاد هست که این زمونه بچه ها بیشتر نامادری و ناپدری رو اذیت میکنن . حالا این که بچس من مورد دیدم دختره ۱۲ سالشه تف میندازه رو صورت زن باباش در حالیکه اون خانم فقط بهش خوبی میکنه من از نزدیک دیدم. در مورد استارتر هم  کلا نمیشه قضاوت کرد چون تو تاپیکهای قبلیش نوشته بچه ها موقع ازدواج من ۳ ماهه و دوساله بودن که الان باید شده باشن ۴ ساله و ۶ ساله یه جا هم نوشته دختر با مادرشه . 

همون خنده هاشن هیستریکه . شما حرف نزن اسی گفت تو بیداری هم جیش میکنه . یعنی تو خوابم این اوضاع و دار ...

در ضمن این بچه ها پیش مشاور هم برن عوض نمیشن حتی ازدواجم کنن یه جاهایی این عقده ها سر باز میکنه متاسفانه . من پسر برادرم رو بردیم بهترین روانشناس کودک همه جلساتم رفت اما کوچک ترین تغییری نکرد چون مادرش رو جای زن جدید برادرم میخواد اینا واقعیت های زندگی هستن و الا بعضی حرفا فقط در حد شعار راه حل هستن 🥲 

میشه اگه این پستو میبینی و راضی هستی برا هرچند تا که دلت میکشه ذکر یا ودود بگی مهربون🫂؟

اسمم ثمین هست.

به نیت اینکه عشقم خودش برگرده آشتی کنیم به هم برسیم ازدواج داشته باشیم مانع ها و چشم زخم ها دفع شه🙂❤

{تعدادی که میخونین رو بگین خیلییی ممنون میشم مهربونا اجرتون با ♡الله♡}

الهی خدا شادتون کنه🥺🙏🏻🦋♡🌱

کلا زن مرد بچه دارشدن سخته، مرداول بخاطرازدواج دروغ میگه، شوهرمنم اول گفت خونه جدامیگیرم براشون سوئیت جداگانه، ولی دوماه ازازدواجمون نگذشت کم کم اومدن به نوبت، بچه های شوهرمن دوتاپسره وبزرگن، الان ۵سال گذشت وشدن ۲۵و۲۳ساله، جداازبچه هاشوهرمن خیلی اب زیرکاه،منم بااینکه قرارمون چیزدیگه بودولی قبول دارشدم باهم زندگی کنیم هرچندکه برام سخت بود ولی این شوهرمن همش من میخادبدکنه پیش پسراش وبارچندمش این حرکتش وخیلی من ناراحت میکنه، دستم بی نمک بخدا