2777
2789
عنوان

بچه همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 12494 بازدید | 235 پست
اره واقعا ناراحت شدم ،بچمو جای اون بچه میزارم بغض کرده بودم ،انشالله خدا خودش مهرشو به دل اون خانم ب ...

خیلی متاسفم خیلی ناراحتم واسه این بچه های معصوم . ببین تو همین تایپیک زنه اومده میگه بزنش عین چی . یکی اومده میگه بچه دریده ست ... البته واسه پست اون که گفت بچه رو بزن گزارش تشویق به کوک آزاری زدم حالش جا بیاد 

خیلی متاسفم خیلی ناراحتم واسه این بچه های معصوم . ببین تو همین تایپیک زنه اومده میگه بزنش عین چی . ی ...

اره دیدم. ،اتفاقا بهش گفتم تشویق نکن این خانم رو به زدن بچه بچه مظلومه ،برگشت گفت بچه باید بزنیش 😔

ﺗﻮﻯ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﻗﺎﺑﻞ ﭘﯿﺶﺑﯿﻨﯽ ﻧﯿﺴﺖ!ﺍﯾﻨﻮ ﺗﻮ ﻧﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻢ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ.ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﮐﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺨﺖ ﺑﻮﺩ ﺑﺮﺍﻡ،ﺍﺻﻼً ﻓﮑﺮ ﻧﻤﯿﮑﺮﺩﻡ ﺍﻭﻥ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﺗﻤﻮﻡ ﺑﺸﻪ، ﺍﻣﺎ ﺗﻤﻮﻡ ﺷﺪ…ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺷﺎﺩﯼ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﺩﯾﮕﻪ ﺗﮑﺮﺍﺭﻧﻤﯿﺸﻪ، ﺍﻣﺎ ﺑﻬﺘﺮﺵ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺷﺪ…ﯾﻪ ﺭﻭﺯ ﯾﻪ ﺁﺩﻣﯽ ﺍﻭﻣﺪ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯿﻢ، ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻧﻤﯿﮑﺮﺩﻡ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻭﺟﻮﺩﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ،ﺍﻣﺎ ﺑﺎ ﺭﻓﺘﻨﺶ ﺛﺎﺑﺖ ﮐﺮﺩ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ، ﺍﻭﻧﻢ ﻧﻪ ﯾﮑﯽ، ﻧﻪ ﺩﻭ ﺗﺎ! ﺑﻠﮑﻪ ﺑﻪ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﻣﻮﻫﺎﯼ ﺳﺮﻡ، ﺁﺩﻡ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ!!!ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﻭﺍﺳﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻡ، ﮐﻪ ﺣﺘﯽ ﺍﺭﺯﺵ ﺍﺧﻢﮐﺮﺩﻥ ﻫﻢﻧﺪﺍﺷﺖ..!!ﻭ ﻭﺍﺳﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﺧﻨﺪﯾﺪﻡ، ﮐﻪ ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺧﻨﺪﻩ ﺩﺍﺭ ﻧﺒﻮﺩ، ﮐﻪ ﮔﺮﯾﻪ ﺁﻭﺭﻫﻢ ﺑﻮﺩ…!ﯾﻪ ﻭﻗﺘﺎﯾﯽ ﮔﺬﺷﺖ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﯾﻪ ﻭﻗﺘﺎﯾﯽ ﮔﺬﺭ…ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺭﻭ ﺳﭙﺮﯼ…ﺑﺎﻻ ﻭ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺯﯾﺎﺩ ﺩﺍﺭﻩ ﺍﯾﻦ ﺯﻧﺪﮔﯽ،ﺍﻣﺎ…ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺍﯾﻦ ﺭﻭ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﮐﻪ:ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﺩﻧﯿﺎ ﻗﺎﺑﻞ ﭘﯿﺶﺑﯿﻨﯽ ﻧﯿﺴﺖ…ﭘﺲ ﻭﻗﺘﯽ ﺷﺎﺩﯼ، ﺍﺯ ﺷﺎﺩﯾﺖ ﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮ؛ﻭ ﻭﻗﺘﯽ ﻏﻤﮕﯿﻨﯽ، ﺑﺪﻭﻥ ﺭﻭﺯﺍﯼ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺧﻨﺪﻩ ﺗﻮ ﺭﺍﻩ ﺩﺍﺭﯼ…ﭘﺲ ﻓﻘﻂ ﺷﺎﺩ ﺑﺎﺵﻭ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭ…

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی متاسفم خیلی ناراحتم واسه این بچه های معصوم . ببین تو همین تایپیک زنه اومده میگه بزنش عین چی . ی ...

واقعا بعضی افراد رو درک نمیکنم بچه ۸ ساله چه میفهمه از لجبازی ،بگو راه حل نداری حداقل گناه برا خودت نکار ،زدن شد راهکار 

ﺗﻮﻯ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﻗﺎﺑﻞ ﭘﯿﺶﺑﯿﻨﯽ ﻧﯿﺴﺖ!ﺍﯾﻨﻮ ﺗﻮ ﻧﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻢ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ.ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﮐﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺨﺖ ﺑﻮﺩ ﺑﺮﺍﻡ،ﺍﺻﻼً ﻓﮑﺮ ﻧﻤﯿﮑﺮﺩﻡ ﺍﻭﻥ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﺗﻤﻮﻡ ﺑﺸﻪ، ﺍﻣﺎ ﺗﻤﻮﻡ ﺷﺪ…ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺷﺎﺩﯼ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﺩﯾﮕﻪ ﺗﮑﺮﺍﺭﻧﻤﯿﺸﻪ، ﺍﻣﺎ ﺑﻬﺘﺮﺵ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺷﺪ…ﯾﻪ ﺭﻭﺯ ﯾﻪ ﺁﺩﻣﯽ ﺍﻭﻣﺪ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯿﻢ، ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻧﻤﯿﮑﺮﺩﻡ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻭﺟﻮﺩﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ،ﺍﻣﺎ ﺑﺎ ﺭﻓﺘﻨﺶ ﺛﺎﺑﺖ ﮐﺮﺩ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ، ﺍﻭﻧﻢ ﻧﻪ ﯾﮑﯽ، ﻧﻪ ﺩﻭ ﺗﺎ! ﺑﻠﮑﻪ ﺑﻪ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﻣﻮﻫﺎﯼ ﺳﺮﻡ، ﺁﺩﻡ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ!!!ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﻭﺍﺳﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻡ، ﮐﻪ ﺣﺘﯽ ﺍﺭﺯﺵ ﺍﺧﻢﮐﺮﺩﻥ ﻫﻢﻧﺪﺍﺷﺖ..!!ﻭ ﻭﺍﺳﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﺧﻨﺪﯾﺪﻡ، ﮐﻪ ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺧﻨﺪﻩ ﺩﺍﺭ ﻧﺒﻮﺩ، ﮐﻪ ﮔﺮﯾﻪ ﺁﻭﺭﻫﻢ ﺑﻮﺩ…!ﯾﻪ ﻭﻗﺘﺎﯾﯽ ﮔﺬﺷﺖ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﯾﻪ ﻭﻗﺘﺎﯾﯽ ﮔﺬﺭ…ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺭﻭ ﺳﭙﺮﯼ…ﺑﺎﻻ ﻭ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺯﯾﺎﺩ ﺩﺍﺭﻩ ﺍﯾﻦ ﺯﻧﺪﮔﯽ،ﺍﻣﺎ…ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺍﯾﻦ ﺭﻭ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﮐﻪ:ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﺩﻧﯿﺎ ﻗﺎﺑﻞ ﭘﯿﺶﺑﯿﻨﯽ ﻧﯿﺴﺖ…ﭘﺲ ﻭﻗﺘﯽ ﺷﺎﺩﯼ، ﺍﺯ ﺷﺎﺩﯾﺖ ﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮ؛ﻭ ﻭﻗﺘﯽ ﻏﻤﮕﯿﻨﯽ، ﺑﺪﻭﻥ ﺭﻭﺯﺍﯼ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺧﻨﺪﻩ ﺗﻮ ﺭﺍﻩ ﺩﺍﺭﯼ…ﭘﺲ ﻓﻘﻂ ﺷﺎﺩ ﺑﺎﺵﻭ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭ…
به نظرم هیچکس قضاوت نمیکنه... اتّفاقاً می گن چرا وقتی مجرّد بودی زن یه مرد بچّه دار شدی و خودت رو ب ...

اینکه چرا ازدواج کرده ،خب مسلما نمی دونست قراره این اتفاق ها بیوفته وبچه هارو خودش نگه داره،خیلی از خانم ها ازدواج می کنن به امید یه زندگی عالی ولی اون طور که می خوان پیش نمیره اینکه چرا ازدواج کردی!!فقط نصیحته کار ازکارگذشته واسی الان زنشه راه کار برای الان می خواد گذشته رو نمی تونه برگرده از اول بسازه گلم 

اینکه هرچقدردل بسوزونه بله با این حرف موافقم که کسی قدرزحمتشو نمی دونه اسی هم این جا فقط باید کارخداپسندو درست و درقبال اون بچه ها انجام بده که گویا داره بدرستی انجام میده 

اینکه طرف اگر قدردان بود قدر زن اولشو‌می دونست هم یه قضاوت ناحقه ما از جریان زندگیشون اطلاع نداریم ممکنه زن سابق هم دراین طلاق و جدایی نقش داشته 

اینطورکه اسی میگه شوهرش قدرشو‌می دونه و مطلع هست که چقدراسی داره برای بچه هایش زحمت میکشه و مادری می کنه

💔یک تو,ازردی مراویک جهان شادم نکرد💔
نه عزیزم بچه رو بااااید مادر نگه داره مخصوصا تو شرایطی که همسر من براش فراهم کرده  

کی باید رو تعیین می کنه؟ وقتی تو سن ۱۸ و۲۰ازدواج می کنن یعنی هرچیزی که بعدا دارن باهم به دست آوردن پس اون خانوم حق خودش از چند سال زندگی رو گرفته وشوهر شما شرایط خاصی رو فراهم نکرده بلکه حقش رو داده واینکه چرا باید مادر بچه نگهداره پدر بره ازدواج کنه ؟کی مادر رو بابچه قبول می کنه؟

نه عزیزم من خواستگار زیاد داشتم من عاشق شدم اون هم بخاطر من خونه زندگیش و داد به زن سابق تا دیگه بچه ...

هیییی مردی ک خونشو داده ب زنه سابقش ک بچشو بندازه سرش!!! ک راحت با زنه جدیدش عیش و نوش کنه دیدی ک نقشش عملی نشد فقط من دلم برای این بچها میسوزه ک بهترین نعمتای خدا هستند مادرشون باید بیشتر ب فکرشون باشه

کی باید رو تعیین می کنه؟ وقتی تو سن ۱۸ و۲۰ازدواج می کنن یعنی هرچیزی که بعدا دارن باهم به دست آوردن پ ...

اصلا مادر نباید تمام بار مسولیت بچهارو بندازه رو دوشه خودش نباید از اول همچین قولی میداد پس پدر چکارس

نه حاملم ۶ساله باهمیم

فکرنمیکنی باوجود این پسر چموش بدنیاآوردن یه بچه کار درستی نیست؟

ازدواج با مردی ک بچه داره( حتی اگر بچه هاشم باهاش نبودن) برای یه دختر مجرد اشتباهه

و اشتباه تر بچه دارشدن تو این شرایطه

نه داستان اونا کامل فرق داشته از اول ولی قبول دارم هر کاری کنم به چشمه‌ی کس نمیاد

به نظر من خیلی طبیعی رفتارکن بالاخره هر ازگاهی نیازهست به بچه ها تذکرداد،تنبیه بشن نهیب بخورن تشویق بشن مثل بچه ی خودت باهاش رفتارکن یه جورایی شما دیگه شدید مادرش هستید واقعا اونطوری که دلت میخاد تربیتش کن اهمیت به حرف هیچکس هم نده هرچندوقت به مشاوره هم ببرش چون به امید خدا نی نی خودت هم که به دنیابیاد مشکلات بیشتری پیش میاد واقعا مشاوره خیلی بهت کمک میکنه امیدوارم موفق باشید

آسی انرژی این بچه زیاده، دخترمنم یکم همینجوری بود اسمشو بنوییسین کلاس ورزش یکم انرژیش تخلیه میشه بهتر میشه انشالله، اگرم کار بدی کرد کار خوبی میکنی که کتک نمیزنی  من با کتک زدن حتی مادرا براط بچه هاشون به ‌شدت مخالفم ولی با تنبیه به اندازه موافقم همین جور که وقتی کار خوبی میکنه باید تشویق بشه، حداقل یکم باهاش قهر کن اگر گفت چرا باهام حرف نمیزنی بگو ازت ناراحتم بخاطر فلان رفتارت، والا مادرام دیگه برخوردای اینجوری رو دارن، خدا خیرت بده، امیدوارم بخاطر بردباری ت خدا برات جبران کنه و نی نی خودت خیلی بچه خوب و صالحی باشه برات

شما از کجا میدونی عمدا ابن کارا رو میکنه حتما مشکل روحی داره که کنترل ادرار نداره . دارید راجع به یه ...

وقتی میگه بعدش میخنده یعنی عمدیه و الا خجالت زده میشد . من الان پسرم هشت سالشه دقیقا و دیگه ۸ سال سن این کارا نیس باز اگه تو خواب باشه یه جور اختلاله .