2777
2789
عنوان

بچه همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 12494 بازدید | 235 پست
افریییین دقیقااااا منم مثلا باهاش زبان انگلیسی کار کردم الان فول انگلیسی حرف میزنه همه میگن باهوشه ی ...

فول انگلیسی یاد دادی و هنوز رامت نشده؟چرا منتظری تایید بشی؟واسه دلت کار انجام بده

همیشه همین کار رو میکنم شایدم باید بیشتر سعی کنم مرسی    

همش بهش تلقین کن که تو پسر خوبی هستی مهربونی زرنگی 

اولش جواب نمیده بعد که ببینه دیگه روش زوم نیستن دست میکشه از کارهاش

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من حس میکنم چون نمیتونم چیزی بهش بگم و هی بهش بها میدم رفتاراش بد تر میشه مثلا وقتی تلویزیون و شکست ...

عزیزم خیلی سخته ولی همین که بازم باهاش مهربونی

ینی خیلی خوبییی

ببخشید من فک کردم تازه مامانشون شدی گفتم محبت کن رام محبت میشه 

شما خودت کلیییی داری محبت میکنی

ان شاءالله درست میشه

خدا جواب خوبیتو میده عزیزم

امیدوارم کامت قبلی که گفتم محبت کنی به دل نگرفته باشی گلم

و خدایی هست مهربان‌تر از حد تصور
نه داستان اونا کامل فرق داشته از اول ولی قبول دارم هر کاری کنم به چشمه‌ی کس نمیاد

دیگران رو ول کن هر کاری میکنی فقط به نیت رضای خدا بکن

اون وقت همه چیز تغییر میکنه حداقل خودت با آرامش و انگیزه زندگی میکنی

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

من حس میکنم چون نمیتونم چیزی بهش بگم و هی بهش بها میدم رفتاراش بد تر میشه مثلا وقتی تلویزیون و شکست ...

قطعا این ساده گذشتن شما از اشتباهاتش هم باعث میشه نه متوجه اشتباهش بشه و از کارش پشیمون باشه . نمیگم کتکش بزنید و یا داد و بیداد راه بندازید ، ولی با چیزای دیگه تنبیهش کنید . فکر نکنید که این بچه مادر نداره و شرایط بدی رو پشت سر گذاشته و گناه داره ، همین بچه وقتی بزرگ شد و به خاطر تربیت نادرست آینده اش خراب شد به یاد نمیاره شما چقدر صبوری کردید ، ولی با خودش میگه اگه تو خانواده بهم یاد داده بودن هر اشتباهی تاوان داره ، من الان تو دنیای واقعی تاوان نمیدادم

عزیزم خیلی سخته ولی همین که بازم باهاش مهربونی ینی خیلی خوبییی ببخشید من فک کردم تازه مامانشون شدی ...

نبابا عزیزم تو که چیزی نگفتی انقدر همه توهین کردن و قضاوت برام عادی شده انشالله که خدا بهم صبرش و بده حداقل بتونم باز ادامه بدم 

دیگران رو ول کن هر کاری میکنی فقط به نیت رضای خدا بکن اون وقت همه چیز تغییر میکنه حداقل خودت با آرا ...

انشالله خدا هم خوبی هام و ببینه و به من صبر و به این بچه یکم آرامش بده راحت شیم

قطعا این ساده گذشتن شما از اشتباهاتش هم باعث میشه نه متوجه اشتباهش بشه و از کارش پشیمون باشه . نمیگم ...

اره میدونم ولی خب دست خودم نیست همش میترسم اگه یه وقت تنبیه کنم یا جلوش گریه کنم و...هی میگم تو ذهنش میمونه ولی حق با شماست باید یکم جدی تر رفتار کنم

همسرت ۱۹سال داشته بابا شده خدایا منو سنگ کن😤

بابای منم ۱۹ سالش بوده من بدنیا اومدم 

عصر اومد دخترمو برد پارک . همسایمون می‌گفت شوهرت که این شکلی نبود 😂 

خودم ۲۶ سالمه بابام ۴۵ سالشه 

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

اره چیز عجیبی نیست منم زیاد دیدم نمیدونم چرا برای بعضی ها عجیبه

عزیزم بذارینش کلاس ورزشی یا کلاسی که انرژی ازش بگیره 

جوری که وقتی میاد خونه مثل الان آنقدر انرژی نداشته باشه کلافه بشین هم برا سرگرمی و روحیه خودش خوبه هم شما راحت میشین 

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
اره چیز عجیبی نیست منم زیاد دیدم نمیدونم چرا برای بعضی ها عجیبه

چونکه بعضیا تو این سایت به عنوان کارآگاه فعالیت میکنن و علاقه ی شدیدی به مچ گیری دارن 😂 و بعضاً ضایع میشن

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

اره میدونم ولی خب دست خودم نیست همش میترسم اگه یه وقت تنبیه کنم یا جلوش گریه کنم و...هی میگم تو ذهنش ...

باهاش مهربون باش و کار هایی رو که دوست داره باهاش انجام بده ، وقتایی که رفتار بدی انجام میده قهر کن باهاش . بچه ها با داد و بیداد متوجه اشتباهاتشون نمیشن ، چون این نوع از رفتار های کلامی  رو هنوز درک نمیکنم . ولی تغییر رفتار رو خوب متوجه میشن و تاثیر خیلی بیشتری روشون می‌ذاره تا صرفاً فقط حرف زدن یا دعوا کردن