2777
2789
عنوان

بیایید نیت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 76 پست
ممنون میشم

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت ماه

بله
گاهی اوقات بهتر است برای جریحه دار نکردن احساسات افراد، به آن ها دروغ بگوییم. به طور کلی، گفتن حقیقت خوب است، اما مواردی وجود دارد که بیان حقیقت می تواند به راحتی به یک فرد صدمه بزند. مثلا در برخی موارد، ممکن است کسی، تحت تاثیر اتفاقی، به معشوق خود حرفی بزند که به آن اعتقاد قلبی ندارد و بعدا، از گفتن آن پشیمان شود.

خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
این کارت پاسخ نیت شماست:  کارت مرگ خیر زمانی که کارت مرگ ظاهر می شود، نباید با زندگی خود ق ...

خیلی حالم خوب بود حالا همینو کم داشتیم 

ولی خب من به فا.ل اعتقاد ندارم و واس بار اول شانسی امتحان کردم

دست گلن درد نکنه عزیزم❤❤

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من من

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت شیطان

خیر
با افرادی که شما را می ترسانند و می توانند تحت کنترل خود بگیرند، درگیر نشوید، زیرا دیر یا زود، یکی از این دو کار را انجام خواهند داد. اگر شما رفتاری در خور خواسته هایتان نداشته باشید، هرگز به آنچه متعلق به شماست، نخواهید رسید، پس چرا کاری را که نمی توانید در آن برنده شوید، شروع می کنید؟ در کل، بهتر است از افرادی که مانند گرگ در لباس میش هستند، دور بمانید.

نیت کردم

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت پاپ

خیر
برای افراد، هر چقدر هم که قدرت داشته باشند، کاری را که بر خلاف باور و اعتقادات شخصی تان است، انجام ندهید. شما می دانید که درست و غلط چیست و نیازی ندارید دیگران تا عقاید شخصی شان را به شما تحمیل کنند. با گوش دادن به صدای قلب تان، هرگز خطا نخواهید کرد.

😍برا منم بگیر  نیت کردم

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت جهان
بله
با تفکر دقیق درباره خود و زندگی تان، دقیقاً متوجه مشکلات تان خواهید شد. با فهمیدن مسائل می توانید راهکار مناسبی نیز برای حل آن ها پیدا کنید. وقتی مشکلات بر زندگی شما سایه می افکند، عدم توجه به آن ها مانند این است که بخواهید در تاریکی دنبال حقیقت بگردید و امیدوار باشید که آن را پیدا کنید.

میشه واسه منم بگیری🥲

بله
توهمات کارت ماه می تواند برای اهداف مثبتی نیز به کار گرفته شود. به این ترتیب می توان به کودکان گفت که خرگوش عید پاک یا بابانوئل وجود دارد. شما می توانید برای افزایش خلاقیت و قدرت خیال پردازی کودک تان از چنین دروغ مصلحت آمیزی استفاده کنید. توهمات باعث رویا پردازی و خواب دیدن نیز می شود.

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت جهان بله با تفکر دقیق درباره خود و زندگی تان، دقیقاً متوجه مشکلات تان ...

🙄یکم خیلی متفاوت با نیتم بود

هرکس لیاقت خودشو خودش مشخص میکنه...🦋✨
اسمم محدثه ب نیت ازدواجم با علیرضا  ممنونم

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت مرد به دار آویخته

خیر
نباید در روابط شخصی، بیش از حد خودتان را فدا کرده یا اذیت کنید( از خودتان بگذرید)، زیرا این اتفاقات به راحتی فراموش خواهند شد. اگر واقعا می خواهید شرایط را تغییر دهید، در رابطه تان بمانید، رو به جلو اقدام کرده و از مسیرتان خارج نشوید. ترک رابطه باعث می شود افراد به راحتی شما را فراموش کنند.

سلام. اسمم ثمین هست. ازدواج داریم؟

خیر
کارت ماه به شما می گوید در توهماتی که دیگران برای گمراه کردن شما ایجاد کرده اند، گرفتار نشوید. خیلی اوقات مردم برای رسیدن به اهدافشان، حقیقت را به روش های مختلف تغییر می دهند و با ایجاد تصویری دروغین، افراد را از مسیرشان منحرف می کنند.

نیت کردم عزیزم    

بله
برای آگاهی از نحوه درست انجام دادن کارها، از یک دوست، مربی یا راهبر مطمئن در زندگی خود راهنمایی بگیرید و حتما به توصیه های او عمل کنید. در این حالت، کارت پاپ شما را ترغیب می کند تا علاوه بر این راهنمایی ها، برای برداشتن قدم بعدی در زندگی تان، به دانش ذهنی، قلبی و روحی خود نیز اعتماد کنید.

باران

خیر
برای افراد، هر چقدر هم که قدرت داشته باشند، کاری را که بر خلاف باور و اعتقادات شخصی تان است، انجام ندهید. شما می دانید که درست و غلط چیست و نیازی ندارید دیگران تا عقاید شخصی شان را به شما تحمیل کنند. با گوش دادن به صدای قلب تان، هرگز خطا نخواهید کرد.

اسمم عاطفه

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت داوری

بله
اگر کار اشتباهی انجام داده اید، وقت آن است که عذرخواهی کنید. کارت داوری می گوید اعتراف به اشتباه تان، می تواند ابزاری قدرتمندی برای اصلاح شرایط باشد. این کارت نشان می دهد که با قضاوت دیگران، شما نیز تحت قضاوت آنان قرار خواهید گرفت.

این کارت پاسخ نیت شماست:  کارت پاپ خیر برای افراد، هر چقدر هم که قدرت داشته باشند، کاری را ...

ممنونم عزیزم

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:)