2777
2789
عنوان

بیایید نیت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 76 پست
سلام لطفاً برای من

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت ابله

بله
شاید شما بدون توجه به نتیجه نهایی، بسیار ماجراجو باشید، اما کارت ابله نشان می دهد که برای رسیدن به خواسته ها باید رو به جلو حرکت کرد. هنگام حرکت به سمت ناشناخته ها، مطمئن شوید که تمام ابزارهای لازم برای ادامه سفر و همچنین یک هم سفر خوب که شما را در مسیر هدایت می کند را در اختیار دارید.

خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باران

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 
من نیت کردم

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت قدرت

بله
به جای زورگویی، از ذهن خود برای حل اختلافات پیش رویتان استفاده کنید، زیرا نیروی درونی نسبت به هر اقدام آشکار، قدرت بیشتری دارد. دقیقا به همین دلیل بود که دانیل در كتاب مقدس انجیل، از گودال شیر زنده بیرون آمد. کارت قدرت نشان دهنده توانایی آرام کردن جانور وحشی با محبت است، نه با خشونت.

سلام علی و مریم

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت شیطان

خیر
به توصیه دوستانی که همیشه برایتان مشکل ایجاد می کنند، گوش ندهید، زیرا به احتمال زیاد، همان مشکلات گذشته مجددا برایتان رخ خواهد داد. شما به راحتی تحت تاثیر قرار می گیرید و آن ها دقیقا می دانند چه بگویند تا شما را متقاعد کنند. در مقابل وسوسه هایشان مقاومت کنید و فقط از آن ها فاصله بگیرید.

خب اسمم هانیه

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت مرگ

خیر
زمانی که کارت مرگ ظاهر می شود، نباید با زندگی خود قمار کنید. این کارت لزوماً نشان دهنده مرگ نیست، اما می تواند به معنای پایان یا تغییر باشد. بهتر است از انجام کارهای پر ریسک، پرهیز کرده و جانب احتیاط را رعایت کنید.

این کارت پاسخ نیت شماست:  کارت قدرت بله به جای زورگویی، از ذهن خود برای حل اختلافات پیش رو ...

ممنونم عزیزم لطف کردی

امیدوارم واقعا همینطور باشه و چیزی ک میخوام اتفاق بیفته😍مرسی از انرژی مثبتت

ممنون عزیزم 

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت داوری

بله
اگر کار اشتباهی انجام داده اید، وقت آن است که عذرخواهی کنید. کارت داوری می گوید اعتراف به اشتباه تان، می تواند ابزاری قدرتمندی برای اصلاح شرایط باشد. این کارت نشان می دهد که با قضاوت دیگران، شما نیز تحت قضاوت آنان قرار خواهید گرفت.

زهرا  اقدام کنم جنسیت بچم چی میشه

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت پاپ

بله
اکنون زمان مناسبی برای ملاقات با یک رهبر معنوی است که به شما بینش، خرد و دیدگاه عمیقی ارائه می دهد، شما نیز به او احترام گذاشته و از او قدردانی می کنید. کارت پاپ نشان دهنده توانایی انتقال این دانش معنوی است که می تواند باعث آرامش خاطر افراد شود.