2777
2789
عنوان

بیایید نیت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 76 پست
لطفا واسه منم بگیر 

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت جهان

خیر
نباید دیگران را مقصر شکست های خود بدانید. با این روش، همیشه بهانه ای برای اشتباهات خود خواهید داشت. در این مسیر اشتباه، هرچه بیشتر دیگران را سرزنش کنید، کمتر متوجه عیب های خود نمی شوید. شما در این مسیر گیر افتاده و متوجه پسرفت خود نخواهید شد.

خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
فاطمه ازدواج با عشقم 

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت برج

بله
وقتی ایده ای جدید به ذهن تان خطور می کند، حتما آن را اجرا کنید، زیرا این کار نه تنها شما را امیدوار می کند، بلکه عقاید قدیمی که شما را محدود می کند را نیز از بین خواهد برد. آینده شما به همین ایده های جدید بستگی دارد.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من عزیزم اسمم ایدا

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
نیت کردم

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت چرخ شانس (سرنوشت)

بله
این کارت نشان دهنده فرصت بسیار خوبی در آینده است که باید از آن بهره ببرید. صبر کنید تا زمان مناسب فرا برسد، سپس با عملکرد درست، از این شانس استفاده کنید تا به نتیجه مطلوب خود برسید. وقتی این کار را بارها و بارها تکرار می کنید، اتفاقات مثبتی برایتان رخ خواهد داد.

نیت کردم  اسمم سارا

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت جادوگر (شعبده باز)

بله
شانس با شما یار است، زیرا کارت شعبده باز نشان می دهد که شما راه و روش درست انجام هر چیزی را می دانید. تلاش شما حتما به نتیجه می رسد. برای اطمینان از این موضوع، وقت خود را صرف یادگیری و تمرین مفاهیم مورد نیاز کارتان کنید. سپس، خواهید دید که شانس چگونه در خانه تان را می زند.

ممنونم عزیزم لطف کردی امیدوارم واقعا همینطور باشه و چیزی ک میخوام اتفاق بیفته😍مرسی از انرژی مثبتت

مرسی از شما عزیزم، ایشالله به آرزوهای قشنگت برسی. التماس دعا  

خیلی حالم خوب بود حالا همینو کم داشتیم  ولی خب من به فا.ل اعتقاد ندارم و واس بار اول شانسی امت ...

قربونت عزیزم، التماس دعا  

من عزیزم اسمم ایدا

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت داوری

خیر
مسیر زندگی خود را فقط برای تجربه اتفاقات هیجان انگیز، تغییر ندهید. بهتر است بدانید چیزهایی که امتحان خود را پس داده اند، جالب تر و با دوام ترند. مطمئنا، مسیرهای جدید هیجان انگیزتر هستند، اما وقتی که تازگی آن از بین می رود، راه های قدیمی بهتر به نظر خواهند رسید.

بگیر برا منم نیت کردم

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت پاپ

خیر
برای افراد، هر چقدر هم که قدرت داشته باشند، کاری را که بر خلاف باور و اعتقادات شخصی تان است، انجام ندهید. شما می دانید که درست و غلط چیست و نیازی ندارید دیگران تا عقاید شخصی شان را به شما تحمیل کنند. با گوش دادن به صدای قلب تان، هرگز خطا نخواهید کرد.