2777
2789
عنوان

۳۲ هفتگی

172 بازدید | 21 پست

....اینجوریِ که...

خوابم‌میاد

اسید معده نابودم کرده میاد تا حلقم و برمیگرده ... به حدی اذیتم‌که دلم‌میخواد هر چی اسیده بالا بیارم تمام شه

توی حال تنهایی توی تاریکی زیر کولر نشستم... سیخ! یک ذره کج و معوج شم اسیدها میان....

بچه اول خوابیده و صبح بالای سرمه

شوهرم ۶ بیداره منم‌باید پاشم قطره بریزم تو چشمش البته اگه خوابی گیرم بیاد

اینقدرم‌آدم بی خیالی هست که بنده باید ساعت ۱۲ سوار ماشین شم با بچه برم دم‌محل کارش نوبت بعدی قطره چشمش رو بریزم....

هوفففف

خسته م... زیادی همه چی رو دوشمه.... یک ماه دیگه دومی هم‌بدنیا میاد... مامان من از همین الان پاره شدم .... چجوری قرارِ شل بیداری بکشم باهات تنهایی...

سر بچه اولی ساعات خوابم ساعات شیر دهی بود بچه زیر سینه من یه ربع میخوابیدم یبار سینه رفته بود رو بینی ش بمیرم با دست و پا زدنش‌پاشدم

منم اگ سقط نمیشد الان فکر کنم32هفته بودم ک خداروشکر خلاص شدم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرت بیشتر از بچه اذیت میکنه ک

شوهرم نقش بچه اول رو داره

دقیقا بچه س.... خدا شاهده الان دو روزه چشماش درگیر شده من دیشب نصفه شب سوار ماشین شدم رفتم دارو خریدم حاضر نبوده بره برای خودشم دارو بگیره

کل روز هم‌تو مطب دکترا بودم اول بخاطر حاملگی م دوم بخاطر بچه اولی

نمیگه این زن حامله س این همه فشار روشه لااقل من کارای خودمو بکنم

منم ۳۲‌ هفتمه بیخوابی داره دیوونم میکنه نمیدونم چرا خوابم بهم ریخته یه هفتست شبا نمیخوابم صبم بقول خودت بچه اول بالا سرمه کل روزم بخاطر بیخابی شبانه عصبیم پووووف الان چشام ضجه میزنن از سوزش ولی خوابم نمیگیره 😫 پا دردو کمر دردو تکرر ادرار وگشنگی هم ی طرف😫😩

تا خُــدا بنده نوازاست، به خـَلقش چِ نیاز...√❤بچه‌هام‌ همه دنیام خدایا شکرت بابت داشتنشون❤
منم ۳۲‌ هفتمه بیخوابی داره دیوونم میکنه نمیدونم چرا خوابم بهم ریخته یه هفتست شبا نمیخوابم صبم بقول خ ...

دقیقا دقیقا

میگم بیچاره اولی که من اینقدر عصبی شدم از فشار

دقیقا دقیقا میگم بیچاره اولی که من اینقدر عصبی شدم از فشار

من بزرگترین مشکلم بیخوابیه دارم دیوونه میشم بااینک کلا کافئین نمیخورم هیچی 

تا خُــدا بنده نوازاست، به خـَلقش چِ نیاز...√❤بچه‌هام‌ همه دنیام خدایا شکرت بابت داشتنشون❤
من بزرگترین مشکلم بیخوابیه دارم دیوونه میشم بااینک کلا کافئین نمیخورم هیچی 

ربطی به کافئین نداره همین که میخوابی باید پاشی بری دستشویی

یا گشنه میشی

یا اسید معده

یا لگد میزنه

یا پهلو درد

یا ساق پا میگیره

خواب کجا بود

شوهرم نقش بچه اول رو داره دقیقا بچه س.... خدا شاهده الان دو روزه چشماش درگیر شده من دیشب نصفه شب سو ...

دقیقا شوهر منم همینه فقط کم مونده لقمشو بزارم دهنش

رو نده خودت بد بارش آوردی کسی نیست یعنی واسش قطره بریزه لوس بارش نیار خواهشا

بابا قارچ پوستی گرفته وعده هایی که باید تو اداره بزنه‌نمیزنه

مگه یه کرم زدن چقدر وقت میگیره. هی داره بزرگتر میشه با یه وعده شب فایده نداره

این‌یکی عفونت چشمه نمیشه سهل انگاری کرد

ربطی به کافئین نداره همین که میخوابی باید پاشی بری دستشویی یا گشنه میشی یا اسید معده یا لگد میزنه ...

اره واقعا 

الان دارم ضعف میکنم از گشنگی واقعا حال ندارم پاشم یچی بخورم از طرفی حالت تهوع گرفتم از شدت بیخوابی

بابا قارچ پوستی گرفته وعده هایی که باید تو اداره بزنه‌نمیزنه مگه یه کرم زدن چقدر وقت میگیره. هی دار ...

مادر چرا انقدر نا امیدی یه انسان داره تو وجودت بزرگ میشه خودتو دست کم نگیر دیگه از این دنیا چی میخوای وقتی همچین ادم بزرگی شدی و دوتا فسقلی داری 😍🥰

شوهرم نقش بچه اول رو داره دقیقا بچه س.... خدا شاهده الان دو روزه چشماش درگیر شده من دیشب نصفه شب سو ...

نمیرفتی واقعا دلیلی نداره دلسوزی بیش ازحد .الان تو نمیتونی بخوابی واست ارزش قائل شده که ارومت کنه