2777
2789
عنوان

۳۲ هفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 21 پست
نمیرفتی واقعا دلیلی نداره دلسوزی بیش ازحد .الان تو نمیتونی بخوابی واست ارزش قائل شده که ارومت کنه

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدا شاهده وقتی صبح تازه میخوابم یازده پامیشم یازده پاشدن رو میبینه میگه تا لنگ ظهر خوابی

دریغ از یک ذره درک

یک ذره ها

مادر چرا انقدر نا امیدی یه انسان داره تو وجودت بزرگ میشه خودتو دست کم نگیر دیگه از این دنیا چی ...

فسقلی اولم آلرژیک هست آلرژی ش عود کرده و من روحیه م به شدت افت کرده اگر بگم نمیفهمم روزهای بارداری چجوری میگذره اگه بگم شوقی برای خرید ندارم درک میکنی؟

از قبل از عید تا الان شاید ۷ بار بردم دکتر و باز بچه اذیته همین که میبینم اینقدر دنبال پدر و دخترم و خوب نمیشن روحیه م از دست میره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 خدا شاهده وقتی صبح تازه میخوابم یازده پامیشم یازده پاشدن رو میبینه میگه ...

منم قبلا خیلی دلسوزی میکردم ولی الان دیگه مهم نیست واسم سعی میکردم حرمتا حفظ بشه بی احترامی نکنم ولی الان نه هرچقدر بد باشی بیشتر هواتو دارن 

فسقلی اولم آلرژیک هست آلرژی ش عود کرده و من روحیه م به شدت افت کرده اگر بگم نمیفهمم روزهای بارداری چ ...

مریضی بچه خیلی سخته ولی تو امید چند نفری خودتو سر حال نشون بده بارداری هم فرصت خیلی خوبیه ازش لذت ببر من الان کلی دلم برای روزایی که پسرم تو شکمم بود تنگ میشه 

و چقدر خانمای باردار شبیه فرشته ها اینو عکسامو که میبینم میفهم

ولی واقعا ادم از نظر روحی تحت فشاره سعی کن بیرون زیاد بری حالت خوب بشه 

مریضی بچه خیلی سخته ولی تو امید چند نفری خودتو سر حال نشون بده بارداری هم فرصت خیلی خوبیه ازش لذت بب ...

مرسی از دلداری ت گلم

سعی م رو میکنم چون روحیه من مستقیما روی دخترم تاثیر میزاره