2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم

295 بازدید | 20 پست

من جداازهمه چی خواهرشوهرام واقعادوست دارم اوناهم خوبن دومیه یه دخترداره هشت ماهه اومدخونمون من شک کردم بهش شکمش بزرگه گفتمش فکرکنم بارداری گفت نه بابا ولی سربچم هنوزپریودنشدم بایدبرم دکتر حالا امروزرفت بهش گفتن بارداری شوهرش مشکل واریکوسل شدید داره میگه باورم نشد بهم گفتن بارداری منم کلی براش خوشحاال شدم ولی ته دلم یکم حسوذیم شد شوهرمنم مشکل داره باردارنشدم 😔ولی مبارکش باشه 🌹

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الهی عزیزم به زودی زود فرزند سالم و صالح نصیبت بشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

ان شاالله دسش سبکه تو هم حامله میشی همین ماه

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

عزیزم دلم خدا نینی اونو حفظ کنه انشاالله یه نینی خوشگل و سالم هم به تو بده. گلم برای باردار شدنت صلوات میفرستم 😘😘😘

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

پارسال بچه من سقط شد مال خواهرشوهرم دنیا اومد بهش حسودیم شد😔ولی اونم حس قهرمانانه داشت منم به خودم گفت خاک بر سرت قسمت تو این بوده اون بچه گناهی نداشت الانم باردارم دعا کنید سالم باشه انشاالله قسمت شما و همه منتظرا

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »

مامان دوتا فرشته آسمونی😭حمیدرضا💔امیرحسین💔خدایا به کدوم گناه
پارسال بچه من سقط شد مال خواهرشوهرم دنیا اومد بهش حسودیم شد😔ولی اونم حس قهرمانانه داشت منم به خودم ...

انشالله بسلامت بغلش بگیری عزیرم

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

انشاله سال بعد همین موقع ها زایمان میکنی😍

خداازدهنت بشنوه مهربون 🙏🏼🌹

گلم اینم بگم من یه تخمدان دارم شوهرمم واریکوسل داشت عمل کرده پس هرچی که خدا بخواد😍

باردارشدی؟ اره هرچی خداخواست ولی کاش انتظاروجوددنداشت😔