2777
2789
عنوان

خانمهاي ارايشگر و رنگ كار

149 بازدید | 9 پست

سلام

خانمها جنس موهام ضخيم و سياه هست و سفيدي هم داره، مي خوام موهام رو رنگ كنم هم سفيدي ها بگيره و هم اينكه زياد تيره نباشه! چون تابستون ميخوام دكلره كنم پس اصلا رنگ نيره نباشه كه بعد بتونمدكلره كنم. قرمزي هم نزنه، اگر كسي وارد هست ممنون ميشم راهنمايي كنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم داخل یه تاپیکی از سرطان ارثی نوشته بودید من مادرم سرطان معده داشتند و ارثی هم بوده اما فقط گفتند دو سال یکبار باید اندوسکپی بشیم بعدم یکی دو تا پزشک گفتند مشاوره های ژنتیک  یه راه پول دراوردن شدنه و همش احتماله و خطاش زیاده رو چه حسابی میخوایند هم سینه هم تخمدانتون را در بیارید؟ چند نفر تو فامیلتون این سرطان ها را داشتن؟ پس چرا پزشک آنکولوژی به ما گفت نگران نباشیدفقط چکاپ کنید با اینکه سرطان مادرم ژنتیک بوده 

عزیزم داخل یه تاپیکی از سرطان ارثی نوشته بودید من مادرم سرطان معده داشتند و ارثی هم بوده اما فقط گفت ...

خيلي ها! من فقط يه قسمت از فاميل مادرم روميگم! مادرم تک فرزند هست، ولی مادر بزرگ مادرم که سه تا دختر داشت، دو تاش درگیر شدند و یکی از دخترها که مادربزگ. من می‌شد به خاطربیماری سل  در جوانی فوت شد، ولی خوب این جهش ژنی در بدن اون هم بوده که به مادرم رسیده و مادرم درگیر شده، همچنین چند تا از دختر خاله ها! هر طوری حساب می‌کنم میبیم حداقل از ما سه تا خواهر دوتامون به احتمال بالا درمعرض این بیماری هستیم. و 

عزیزم داخل یه تاپیکی از سرطان ارثی نوشته بودید من مادرم سرطان معده داشتند و ارثی هم بوده اما فقط گفت ...

دکتر ژنتیک به ما گفت اصلا این آزمایش رو انجام ندین دچار استرس بیش از اندازه میشین. و خوش بین بود ولی دکتر انکولوژ مادرم هر بار بهمون یاد آوری میکنه. مخصوصا در مورد تخمدان! چون میگه روشی برای غربالگری سینه  وجود داره ولی تخمدان وقتی با سونو معلوم میشه که در مرحله ی پیشرفته قرار داره. خوب بالاخره طرف عضو انستیتو کانسر تهران. هست و لابد مریض ها رو میبینه و دلش برامون میسوزه

دکتر ژنتیک به ما گفت اصلا این آزمایش رو انجام ندین دچار استرس بیش از اندازه میشین. و خوش بین ب ...

واقعا هم استرس داره باز سینه و تخمدان را میشه در اورد ولی اخه ما بدون معده که زندگیمون با کسی که سرطان داره هم فرقی نداره وقتی ادم نمیتونه خوب غذا بخوره دکتر آنکولوژی مادرم به من گفت بیشتر سینه را چک کنید.

واقعا هم استرس داره باز سینه و تخمدان را میشه در اورد ولی اخه ما بدون معده که زندگیمون با کسی که سرط ...

نه بابا! مادربزرگ و پدربزرگ و چند تا از پسر عموهای پدرم با مشکل س معده فوت شدند، ولی با این وجود ما نگران نیستیم، شاید سبک تغذیه شون بد بود ، حالا حتی ارثی هم باشه آدم یه جوری کنار میاد! ولی تو سینه و تخمدان چون اندام جنسی زنانه هستند آدم هم فکر کن مریض بشه و هم اونا رو از دست میده، حس میکنه دیگه با مرد فرقی نداره . مخصوصا وقتی آدم درگیر میشه نوک سینه در موارد پیشرفته هم برداشته میشه! ولی در عمل پیشگیری نوک سینه حفظ میشه فقط بجای بافت سینه پروتز گذاشته میشه