2777
2789
عنوان

بیبی چک بازها بیاین 😅بگین این بیبی چک ها مثبته یانه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 91 پست
نه نه من مدیکور زدم چن روز قبل پری بعد نیم ساعت دیدم مثبته چون مدیکور خیلی حساسه و دقییییق واسه شما ...

ارع همه میگن مدیکور دقیقه ولی مدیکورای قدیم 😆

جدیدن همه ازش شاکین متاسفانه محله مام فقط مدیکور داره 

هاله کمرنگه باشه پس بیبی چکمو عوض میکنم و دل خوش نمیکنم بهش 😑😞

اره عزیزم یکی دیگه رو امتحان کن. انشالله مثبت بشه

👼 خدایا شکرت که بعد از 3 سال منم طعم مادر شدن رو حس کردم. و یک فندق کوچولو توی دلم گذاشتی ❤ 😍خدایا تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچکسی حسرت بچه دار شدن به دلش نمونه.. 🙇 من با معجزه ی امام زمان (عج) این تو دلی رو دارم. خدایا نی نیمو به خودت میسپارم، خودت مراقبش باش ❤... بلاخره منم تونستم امضام رو عوض کنم: (عزیزانم لطفا برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین 🌹    از خدای بزرگ میخوام هرکسی که مثل من منتظره دلش شاد بشه... الهی آمین 😙❤) این قبلا امضام بود و الان هزاران بار خداروشکر میکنم که در تاریخ 10/ 01/ 1402 بی بی چکم مثبت شد. و در تاریخ 1402/01/22 صدای قشنگ قلبشو شنیدیم 😍👼 و در تاریخ 1402/02/25 گفتن که احتمالا یه گل پسری عشق مامان... 😇 اما در تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۱۹ اعلام کردن که گل دختر مامانی... 😍😍😍 من موندم و یک سیسمونی پسرونه 😄قدمت روی چشممون دختر زیبای من...♥️ خدایا این حال خوبو نصیب هرکی که منتظره بکن. اگر امضامو خوندین اینار لطفا واسه سلامتی تو دلیم، صلوات بفرستین مهربونا 🌷🌷 انشالله هرچی از خدا میخواین به بهترین شکل نصیبتون بشه 🙇 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من که مثبته مگه میشه دوتا بی بی چک هاله به ای واضحی داشته باشن و مثبت نباشه منو زن داداشم هم زمان تست دادیم برا اون منفی منفی برا منم اول هاله بود بعد دوسه روز پرنگتر شد 

من فک میکردم مدیکور خوبه درصد خطاش کمتره که 🙁 منم دیروز میخاستم تست بزنم بعد دوازده روز بعد دیدم ل ...

منم یروز لکه بینی داشتم ۲۶ سیکلم فرداش خون دیدم فک کردم پریودم ولی قط شد و دوسه تا باز لکه دیدم و دیگه تمام بیبی چک زدم دیدم هاله داره حالا موندم چمه دکترم گفت احتمالن بارداریو لانه گزینیه 

ارع همه میگن مدیکور دقیقه ولی مدیکورای قدیم 😆 جدیدن همه ازش شاکین متاسفانه محله مام فقط مدیکور دار ...

ولا منکه با همون فهمیدم باردارم تازه انداخته بودمش سطل اشغال بعد نگاش کردم دیدم یه هاله ریز داره بعد چن روز دوباره زدم مثبت بود 

عزیزم بنظر منک مثبته ،فقط چوم خیلی زود زدی هاله افتاده و بشک انداختت ،صبر کن بعد موعدت تکرار کن و تا ...

حتمن عزیزم همیشه از بچه نداشتن که دلم میگیره میگم خدا هیچ کس و با بچه امتحان نکن به همه بچه بده خیلی درد بدیه 🥺🥺برای منم دعا کنید اگه باردارم نباشم زودتر در بیام از این بلاتکلیفی شوهرم نمیزاره هیچی بخورم همش میگه شاید بارداری دیوونم کرده 😅🥲

به نظر من که مثبته مگه میشه دوتا بی بی چک هاله به ای واضحی داشته باشن و مثبت نباشه منو زن داداشم هم ...

شما هرروز که تست زدی نسبت به قبلی پررنگ تر شد ؟چون من دو روز دیگ تکرار کردم همون هالس 

ولا منکه با همون فهمیدم باردارم تازه انداخته بودمش سطل اشغال بعد نگاش کردم دیدم یه هاله ریز داره&nbs ...

ارع خیلیا اینجوری شدن ولی منم ماه پیش مدیکور زدم بعد ده دیقه یه خط هاله واضح انداخت همون دیقه شوهرم گیر داد که بریم ازمایش رفتیم ولی منفی بود و کلی تو ذوقمون خورد 

به نظرم یک هفته پنجره باروریت رو یه روز درمیون اقدام کن  و تا آخر سیکل نزدیکی نداشته باش...پاها ...

ابن بار پریود بشم میخوام همینکار رو انجام بدم.. 

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

اسی من که میگم بارداری...انقدر به خودت استرس نده...چون من یه بار از مدیکور استفاده کردم اصلا هیچ هاله ننداخت..مال شما واضحه..به قول مامانم میگه زمان اونا نه بی بی بود و نه چیزی...بهشون میگفتن 10 روز که پریودتون عقب افتاد بیایید.والا اونا راحت تر بودن...این 3 4 روز رو خودتو سرگرم کن اگه پریود نشدی بعد بزن...من تاپیکت رو سیو میکنم میام میپرسم ازت

چه می‌دونم میگن که هرروز باید پررنگ تر بشه😅 آزمایش خون فردا بدم مشخص میشه؟ امروز میخواستم بدو همسر ...

الان بری آز،بتات پایین هستش

یا صبر کن حداقل سه رو بگذره بعد برو خیالتم راحت میشه

یا میتونی الان بری و دوباره 48ساعت بعد تکرارش کنی

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
منم یروز لکه بینی داشتم ۲۶ سیکلم فرداش خون دیدم فک کردم پریودم ولی قط شد و دوسه تا باز لکه دیدم و دی ...

🥺 عزیزم ایشالله که بارداری 

دعا کن منم مشکلم حل شه چند روزه خیلیی عذاب میکشم واقعا خیلی بد درد دارم اقدامم نداشتم که بگم واسه بارداریه 

اگه ارومیه بشی روت ارس میکشم. 🌌                       واست حبس توی قفس میکشم.  🔥                      تورو دست نمیزنم تورو نفس میکشم 🪐
🥺 عزیزم ایشالله که بارداری  دعا کن منم مشکلم حل شه چند روزه خیلیی عذاب میکشم واقعا خیلی بد در ...

ان شالله که حل میشه توکلت به خدا باشه همه چی میگذره نگران نباش  😊❤