یکیشو روز ۲۶ پریود و اون یکی روز ۲۸ پری گذاشتم بنظرتون نباید پررنگ تر میشد حتی حس میکنم بیبی چک دومی از اولی کمرنگ تر بود یکم حالا موندم اینا مثبته یا منفی در ضمن موعد پریمم ۱۵
من تجربه ی اونقدر زیادی ندارم ولی وقتی دیدم پریودیم عقب افتاد همینکه بی بی چک زدم دوتا خط پررنگ مشخص ...
خوشبحالت ابجی منم اونطور بود ولی من یه ساله همش با بیبی چکا در گیرم شوهرم میگه میرم داروخونه دیگ مرده خودش بیبی چک میده بهم نیاز نیست بگم انقدر خریدم 😂
نه من آخرین اقدامم 29 فروردین بود..کیت تخمک گذاری خیلی کمک میکنه..مکس 14 بخر استفاده کن
من ازدسازی مایع تخمکگذاری دارم و میدونم کی تخمکگذاریمه ولی شوهرم میگه تا اخر سیکل😐خول و چل شدم
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
من ازدسازی مایع تخمکگذاری دارم و میدونم کی تخمکگذاریمه ولی شوهرم میگه تا اخر سیکل😐خول و چل شدم
به نظرم یک هفته پنجره باروریت رو یه روز درمیون اقدام کن و تا آخر سیکل نزدیکی نداشته باش...پاهاتم بده بالا بعد اقدام...میگن از نظر علمی ثابت شده نیست ولی ضرر نداره من انجام دادم...بی بی هم اول صبح بزن....ایشالا همین الان بارداری
من فک کنم شما مثبته عزیزم برا من انقد حاله کمرنگ بود به زور میشد دید😢
اگه هاله ها همون دیقه اول افتادن درسته امید داشته باش ولی بعد یکربع پررنگ ترین خط هم بیوفده اشتباهه من تجربه دارم که میگم حتی رو بیبی چکهم نوشته بعد پنج دیقه تست و دور بندازید چون خود شرکتم میدونه بعد خشک شدن هاله کاذب میرنه
اره اولی بعد که خشک شد خط افتاد دومی حاله داشت وقتی خشک شد پررنگ تر شد
خوب پس برو از مایش بده من که خودم با ازمایش مشکل دارم چون منفی شدنی شوهرم خیلی ناراحت میشه ولی بیبی چک و کاری نداره بخاطر همین با بیبی چکراحت ترم میگم تا پررنگ نشه ازمایش نمیرم