2777
2789
عنوان

بیبی چک بازها بیاین 😅بگین این بیبی چک ها مثبته یانه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 91 پست

ظاهرا مثبته

ولی دو روز بعد از تاخیر اگه پریود نشدی برو آزمایش بده ایشالا که بارداری ❤️❤️

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖
ارع همون لحظه اول انداخت صورتی بودن خودشونم ولی اینکه تکرارش کردم ک‌پررنگ نشده نگرانم البته هیچکدوم ...

من فک کنم شما مثبته عزیزم برا من انقد حاله کمرنگ بود به زور میشد دید😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما تو تایپیکت نوشتی بعد خشک شدم بعد از خشک شدن کاذبه نمیخام مثل خودم ناامید بشی ولی الکی امید ...

اره اولی بعد که خشک شد خط افتاد دومی حاله داشت وقتی خشک شد پررنگ تر شد 

من تجربه ی اونقدر زیادی ندارم ولی وقتی دیدم پریودیم عقب افتاد همینکه بی بی چک زدم دوتا خط پررنگ مشخص ...

خوشبحالت ابجی منم اونطور بود ولی من یه ساله همش با بیبی چکا در گیرم شوهرم میگه میرم داروخونه دیگ مرده خودش بیبی چک میده بهم نیاز نیست بگم انقدر خریدم 😂

نه من آخرین اقدامم 29 فروردین بود..کیت تخمک گذاری خیلی کمک میکنه..مکس 14 بخر استفاده کن

من ازدسازی مایع تخمکگذاری دارم و میدونم کی تخمکگذاریمه ولی شوهرم میگه تا اخر سیکل😐خول و چل شدم

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
ظاهرا مثبته ولی دو روز بعد از تاخیر اگه پریود نشدی برو آزمایش بده ایشالا که بارداری ❤️❤️

ارع روز موعدم مارک دیگ تکرار میکنم ولی از ازمایش فراریم این ماه سه بار ازمایش دادم یه عالمه ازم خون کشیدن دیگ توان ندارم 🥲😆

من فک میکردم مدیکور خوبه درصد خطاش کمتره که 🙁

منم دیروز میخاستم تست بزنم بعد دوازده روز بعد دیدم لکه بینی دارم فک میکردم پریود شدم ولی نه 🥲🥲🥲🥲

اگه ارومیه بشی روت ارس میکشم. 🌌                       واست حبس توی قفس میکشم.  🔥                      تورو دست نمیزنم تورو نفس میکشم 🪐
من ازدسازی مایع تخمکگذاری دارم و میدونم کی تخمکگذاریمه ولی شوهرم میگه تا اخر سیکل😐خول و چل شدم

به نظرم یک هفته پنجره باروریت رو یه روز درمیون اقدام کن  و تا آخر سیکل نزدیکی نداشته باش...پاهاتم بده بالا بعد اقدام...میگن از نظر علمی ثابت شده نیست ولی ضرر نداره من انجام دادم...بی بی هم اول صبح بزن....ایشالا همین الان بارداری

من فک کنم شما مثبته عزیزم برا من انقد حاله کمرنگ بود به زور میشد دید😢

اگه هاله ها همون دیقه اول افتادن درسته امید داشته باش ولی بعد یک‌ربع پررنگ ترین خط هم بیوفده اشتباهه من تجربه دارم که میگم حتی رو بیبی چک‌هم نوشته بعد پنج دیقه تست و دور بندازید چون خود شرکتم میدونه بعد خشک شدن هاله کاذب میرنه 

ارع روز موعدم مارک دیگ تکرار میکنم ولی از ازمایش فراریم این ماه سه بار ازمایش دادم یه عالمه ازم خون ...

اوخی

ولی حس میکنم بارداری ایشالا هرچی خیره برات پیش بیاد

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖
اره اولی بعد که خشک شد خط افتاد دومی حاله داشت وقتی خشک شد پررنگ تر شد 

خوب پس برو از مایش بده من که خودم با ازمایش مشکل دارم چون منفی شدنی شوهرم خیلی ناراحت میشه ولی بیبی چک و کاری نداره بخاطر همین با بیبی چک‌راحت ترم میگم تا پررنگ نشه ازمایش نمیرم 

عزیزم بنظر منک مثبته ،فقط چوم خیلی زود زدی هاله افتاده و بشک انداختت ،صبر کن بعد موعدت تکرار کن و تا اون روز هم خودتو از استرس دور کن انشاالله بارداری 

برای منتظرام دعا کن