یکیشو روز ۲۶ پریود و اون یکی روز ۲۸ پری گذاشتم بنظرتون نباید پررنگ تر میشد حتی حس میکنم بیبی چک دومی از اولی کمرنگ تر بود یکم حالا موندم اینا مثبته یا منفی در ضمن موعد پریمم ۱۵
من کیت گذاشتم و قرارمون این بود که یه روز در میون باشه.25 فروردین کیت مثبت شد همون شبش اقدام کردیم.. ...
خب تا الان که 12اردیبهشت. هیچی؟؟؟؟ 😕
پس شماهم تا اخر سیکل نزدیکی نداشتی.. منم باید همین کار رو کنم تا جواب بگیرم
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
من که باردار نیسم هنوز مشخص نیست ولی دیگ امید ندارم لعنت به مدیکور 😑
اگر زیر 5دقیقا هاله انداخته بارداری گلم
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
اخه اگه کاذب نبود بعدیه باید از قبلی یکم پررنگ میشد یه کوچولو ولی نشد همونه
خب نباید هم پر رنگ بشههههههه اچ سی جی خونت کمهههههه الان..
منم از دیروز سه تا زدم حاله انداخت ولی پرنگ تر نشد تازه کمرنگ تر هم شد که🥲
عزیزم شما تو تایپیکت نوشتی بعد خشک شدم بعد از خشک شدن کاذبه نمیخام مثل خودم ناامید بشی ولی الکی امید وار بودنم خوب نیست میخوره تو ذوق ادم خودمم چن بار اینجور شدم رفتم ۱۰۰ تومن پول ازمایشم دادم ولی منفی شده بیبی چکا الانهمش بعد خشک شدن هاله میندازن یا بعد چن دیقیه هاله ای که اولش بیوفده درسته تجربه خودمم لینه که تا بیبی چک پررنگ نشده ازمایش ندیم