2777
2789
عنوان

بیبی چک بازها بیاین 😅بگین این بیبی چک ها مثبته یانه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 91 پست
ممنون عزیزم ایشالا شما هم هستی..علایم خاصی داری؟ من سینه درد دارم و گهگاهی هم تیر میکشید...دوروز هم ...

نه علاعم ندارم فقط هرزگاهی یه دردی تو کمرمو  پهلوم میکنه و تیر میکشه 

اکثرا همینو میگن.. که تا اخر سیکل اقدام نداشتن ولی شوهر من به این چیزا توجه نمیکنه.میگه یکبار درمیون ...

من که باردار نیسم هنوز مشخص نیست ولی دیگ امید ندارم لعنت به مدیکور 😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کیت گذاشتم و قرارمون این بود که یه روز در میون باشه.25 فروردین کیت مثبت شد همون شبش اقدام کردیم.. ...

خب تا الان که 12اردیبهشت. هیچی؟؟؟؟ 😕

پس شماهم تا اخر سیکل نزدیکی نداشتی.. منم باید همین کار رو کنم تا جواب بگیرم

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
نه نههههه نا امید نشو.. تو که بارداری ولی اوایل هستش.تازه 3روز بعد از تاخییر بی بی ها پر رنگ میشه

اخه اگه کاذب نبود بعدیه باید از قبلی یکم پررنگ میشد یه کوچولو ولی نشد همونه

من که باردار نیسم هنوز مشخص نیست ولی دیگ امید ندارم لعنت به مدیکور 😑

اگر زیر 5دقیقا هاله انداخته بارداری گلم

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
خب تا الان که 12اردیبهشت. هیچی؟؟؟؟ 😕 پس شماهم تا اخر سیکل نزدیکی نداشتی.. منم باید همین کار رو کنم ...

نه من آخرین اقدامم 29 فروردین بود..کیت تخمک گذاری خیلی کمک میکنه..مکس 14 بخر استفاده کن

اخه اگه کاذب نبود بعدیه باید از قبلی یکم پررنگ میشد یه کوچولو ولی نشد همونه

خب نباید هم پر رنگ بشههههههه اچ سی جی خونت کمهههههه الان.. 

اگر زیر 5دقیقا هاله انداخته بارداری گلم

ارع همون لحظه اول انداخت صورتی بودن خودشونم ولی اینکه تکرارش کردم ک‌پررنگ نشده نگرانم البته هیچکدوم برا اول صبح‌نیستا 

خب نباید هم پر رنگ بشههههههه اچ سی جی خونت کمهههههه الان.. 

چه می‌دونم میگن که هرروز باید پررنگ تر بشه😅 آزمایش خون فردا بدم مشخص میشه؟ امروز میخواستم بدو همسر گفت ولش کن استرس میگیری😐

من تجربه ی اونقدر زیادی ندارم ولی وقتی دیدم پریودیم عقب افتاد همینکه بی بی چک زدم دوتا خط پررنگ مشخص شد و فهمیدم باردارم 

بهترین نیستم👻 ولی گردنم کلفته💪بهترینارومیخوام👅
منم از دیروز سه تا زدم حاله انداخت ولی پرنگ تر نشد تازه کمرنگ تر هم شد که🥲

عزیزم شما تو تایپیکت نوشتی بعد خشک شدم بعد از خشک شدن کاذبه نمیخام مثل خودم ناامید بشی ولی الکی امید وار بودنم خوب نیست میخوره تو ذوق ادم خودمم چن بار اینجور شدم رفتم ۱۰۰ تومن پول ازمایشم دادم ولی منفی شده بیبی چکا الان‌همش بعد خشک شدن هاله میندازن یا بعد چن دیقیه هاله ای که اولش بیوفده درسته تجربه خودمم لینه که تا بیبی چک پررنگ نشده ازمایش ندیم