2777
2789

چرا با‌پوست رنده میکردی خب 

تو تابه چدن‌میمزخ بزار حسابی آبش جمع بشه روغن بزن بزار سرخ بشه نمک و فلفل سیاه بزن .تخم مرغش باید کم باشه

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه داری درباره ی سنگ صحبت میکنی 

گوجس ها بگیری دستت ها کنی هم میپزه😂😂😂

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

املت گوجه همیشه پوست گوجه رو بکن الان تو املت کلی پوست گوجه هستم تو هر چی دوست داری بپز من یه مدلی درست میکنم خیلی همه دوست دارن گوجه رو درست میکنم بدون روغ.ن میزم آبش قشنگ کشیده شد روغ.ن و کره میزنم بعد یک قاشق رب گوجه تو یه تابه جدا هم سیر رنده شده سرخ میکنم با تخم مرغ زردچوبه هم میزنم بهش بعد حسابی سرخ شدم سیر و تخم مرغ و میزنم به املت همراه نمک فلفل و یه قاشق آبملیمو محشررررر میشه

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
چرا با‌پوست رنده میکردی خب  تو تابه چدن‌میمزخ بزار حسابی آبش جمع بشه روغن بزن بزار سرخ بشه نمک ...

مرسی رنده نکردم باکفگیرله کنم خوب میشه؟ ۴تاگوجه ریختم دوتاتخم مرغ بسه؟

املت گوجه همیشه پوست گوجه رو بکن الان تو املت کلی پوست گوجه هستم تو هر چی دوست داری بپز من یه مدلی د ...

اره کاش میکندم الان لهش کنم پوستشوجداکنم خوب میشه؟

اره کاش میکندم الان لهش کنم پوستشوجداکنم خوب میشه؟

آرا میشه پوست و جمع کن 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 

گوجه رو رنده کن یا خرد کن با پیاز و فلفل دلمه بزار تا کامل اب کشیده بشه بعدش بهش روغن بزن تا سرخ بشه قارچ سرخ شده اضافه کن با فلفل سیاه و زردچوبه و تخم مرغ بشکن

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................