2777
2789

پدر شوهرم موقع عروسی ما برداشت به برادرشوهرم ۳۰۰ ملیون پول داده کمک کرد زمین بخره در صورتی که به برادرشوهرم یه خونه خیلی خوب داده سر زندگی خودشه بچه داره بعد عروسی ما سرویس عروسی نخرید گفت پول ندارم دروغ نباشه ۷۰ ملیون پول داده کمک کلااا

الان من مشکلی با این قضیه ندارم مشکلم اینه ۳ چهار روز یه بار شوهرم میگه بریم اونجا بعد جاریام دو ماه یه بارم نمیرن خسته شدم دیگه منم امروز دعوا انداختم گفتم نمیام عروس عزیزاش بزن ناراحتی خودت برو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از پدر شوهرت ناراحت نباش اونیکه باید ناراحت باشه شوهرته تو از شوهرت ناراحت باش

من دیدی که نوشتم با قسمتی که پدرشوهرم کمک نکردن ناراحت نیستم با این قسمت که من اندازه همه جاریام باید برم اونجا ناراحتم

من دیدی که نوشتم با قسمتی که پدرشوهرم کمک نکردن ناراحت نیستم با این قسمت که من اندازه همه جاریام بای ...

پرسیدی به نظرتون حق دارم از پدر شوهرم ناراحت باشم ی نگاهی ب عنوانت بنداز

بعدشم کار خوبی کردی فردا پس فردا موقع مریضیشونم اونایی ک خوردن میشینن کنار میوفته گردن تو چون همش تو میری سر میزنی

پرسیدی به نظرتون حق دارم از پدر شوهرم ناراحت باشم ی نگاهی ب عنوانت بنداز بعدشم کار خوبی کردی فردا پس ...

شوهرم حالیش نیست می دونی من از این اخلاق پدر شوهرم میگم که همش میخواد ما بریم اونجا روزی یه بار زنگ می زنه خوب سه تا پسر دیگه داری که عزیز کردتن به اونا بگو خدا شاهده دو ماهه پای هیچکدومشون خونه اونا نخورده

شوهرم حالیش نیست می دونی من از این اخلاق پدر شوهرم میگم که همش میخواد ما بریم اونجا روزی یه بار زنگ ...

میفهممت

یکی دو بار بگه نرین دیگ نمیره مشخصه انقدر گفته اونام نرفتن دیگ قطع امید کرده ازشون

شوهرت ناراحت نیس از دستشون ؟