2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم از دست این دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 2788 بازدید | 164 پست

بچه اولم ازوقتی بچه دومم بدنیااومد اخلاقش فرق کرد خیلی شلوغ شده بود بعضی وقتهامن وکتک میزد بچه دومم کوچیک بود نمیذاشت منو بزنه ولی حالا بزرگ شده ۲۳سالش پسره 

خیلی دوسش دارم فک میکنم بیشترازاون یکی بچه هام حالا خیلی صبوره بهم ازنظر مالی کمک میرسونه 

خداروچه دیدی شاید دخترت بزرگ بشه فرق کرد چه میشه کرد جزصبوری🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو درست شده

https://eitaa.com/joinchat/3316121629Cdf487cd5cb

جوونی سن خامی و خطاست ...ببخش حسین 💔    همیشه ببخشش از بزرگتراست ...ببخش حسین💔       رضایتت ، رضایت خداست ...ببخش حسین 💔         به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگه نه؟  به خونه برگردیم خونه بین الحرمینه مگه نه؟     سرنوشتی رو که نگات میسازه دوست دارم ...  هر چی که منو یاد تو میندازه دوست دارم ...مثلا دریا رو واسه کشتی نجات دوست دارم  ....  من پر پرواز رو تا میام به کربلات دوست دارم ...پسرم رو وقتی که میفته روی پات دوست دارم ....من بخاطر حرمت دنیا رو دوست دارم ... واسه دیدنش امروز و فردا رو دوست دارم ...مثلا شبها رو واسه دیدنت تو خواب دوست دارم ... بچه نوزاد رو واسه نوزاد رباب دوست دارم ...😢 حالمو تو هفته، شب جمعه ها خراب دوست دارم  ❤❤ حب الحسین اجننی .... عشق منی عشق منی ❤❤  
استارتر خدا لعنتت کنه،پسفردا یه بزهکار میسازی ازین طفل معصوم

چقدر بد صحبت کردی 

خدا برات پیش نیاره که معلوم نیست در حق بچت چه نفرینایی بکنی 

این مادر خسته س 

شایدم افسرده 

زخم زبون نزن ..‌ شماتت کنی خدا تا برات پیش نیاره از دنیا نمیبردت

جوونی سن خامی و خطاست ...ببخش حسین 💔    همیشه ببخشش از بزرگتراست ...ببخش حسین💔       رضایتت ، رضایت خداست ...ببخش حسین 💔         به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگه نه؟  به خونه برگردیم خونه بین الحرمینه مگه نه؟     سرنوشتی رو که نگات میسازه دوست دارم ...  هر چی که منو یاد تو میندازه دوست دارم ...مثلا دریا رو واسه کشتی نجات دوست دارم  ....  من پر پرواز رو تا میام به کربلات دوست دارم ...پسرم رو وقتی که میفته روی پات دوست دارم ....من بخاطر حرمت دنیا رو دوست دارم ... واسه دیدنش امروز و فردا رو دوست دارم ...مثلا شبها رو واسه دیدنت تو خواب دوست دارم ... بچه نوزاد رو واسه نوزاد رباب دوست دارم ...😢 حالمو تو هفته، شب جمعه ها خراب دوست دارم  ❤❤ حب الحسین اجننی .... عشق منی عشق منی ❤❤  

استارتر بشدت ادم عجیبی هستی خب بچه ت شلخته س که شلخته س منم شلخته بودم مامانم بشدت تمیز و مرتب. ولی هرروز صبح بیدارم میکرد خودش وسایلمو جمع می‌کرد لباسامو اتو میکرد عین گل میفرستاذ مدرسه.اونم دقیقا اون زمان یه بچه ی کوچیک هم داشت.حواست باشه داری بچتو بشدت عقده ای بار میاری بچه ی شش ساله خیلی کوچیکه خیلی به محبت و قربون صدقه احتیاج داره حتی اگه بقول خودت مثل ماست هم وایسه بازم باید بهش محبت کنی تا یاد بگیره اونوقت میگی ازش متنفری و عاشق دومی هستی؟؟ داری در حق طفل معصوم ظلم می‌کنی اگه اینجوزی ادامه بدی قطعا چوبشو میخوری 

سال ۱۴۰۲ برای هممون اتفاقات خوبی میفته💜💚
خب خواهرم، با یکی دو جلسه مشاوره فایده نداره. بعدشم هربار توی تلاشت برا بهتر شدن رابطه ات شکست خوردی ...

همه امکان داره ناراحت بشن از بچشون اما نهایتا با جون و دل بچشون دوس دارن منم وقتی پسرم غذاشو نمیخوره کنترلمو از دست میدم دعواش میکنماما بعد دو ساعت پشیمون میشم