2777
2789
عنوان

جوش صورت

278 بازدید | 38 پست

صورتم همش جوش میزنه حالا ریز یا حتی بزرگ ملتهب

یا زیز گونم میزنم رو لپام یا پیشونی

خیلی اعتماد بنفسمو گرفته

ازمایش هورمون دادم همه چی اوکی بوده فقط یکی از تخمدان هام پلی کیستیکه و یمدت تحت نظر پزشک بودم و خودش درمانمو قطع کرد و الان پریودم منظمه

نمیدونم چیکار کنم از دست جوشا خلاص شم

شما راهکاری دارید؟ لطفا کمک کنید چیکار کنم جوشامم از صورتم برن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین جوش یا از کبد هست یا معده یا رحم و تخمدان یا خون. 

شما برو پیش یک طب سنتی معتبر و متخصص، شرح حال بده.  اون خودش درمون میکنه. 

مثلا از کبد باشه حجامت عام و کبد میگیره ازتـ

خییییلی تاثیر داره. 

باور کن خوب میشی فقط باید درمان رو دنبال کنی و انجام بدی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خوردن لبنیات در برخی افراد باعث جوش التهابی میشه 

شما قند های مصنوعی رو به مدت چهل روز حذف کنید  اعم از کیک ، شیرینی و... یواش یواش نتیجه میبنید ان شاءلله اگه مشکل گوارشی هم داشته باشید مثل ییوست هم باعث جوش میشن 

نخوردن فست فود خواب منظم اب کافی همه این ها مهمه منم مثل شما درگیر جوش میشم  

برای مشکل که ایجاد شده امروز دعا کنید😔😭

صلوات بفرستید یا صاحب الزمان رو صداکنید واقعا نمیدونم یا ایت الکرسی بخونید این مشکل به راحتی حل شه ، اشوب ها بخوابه😭😔 عزیز دلم دعا کنید دو طرف اروم بشن ازتون تمنا میکنم 😭😭😭😔دعا کنید ختم به خیر شه💚😭

استارتر واقعا عذر میخوام توی تاپیکت درخواست دعا کردم 💚😔

ازتون خواهش میکنم با نفس های حقتون دعا کنید

لطفا بزرگی در حقم میکنید برام دعا کنید و صلوات بفرستید💚 برای عاقبت بخیرم و باز شدن گره های زندگیم 💚

بعدشم جوش باید ازدرون درمان بشه. تا درونت درمان نشه، ظاهر درست نمیشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

من تو فکرم بود برم حجامت کنم 

خود سرانه نرو. 

اول ویزیت شو و بعدش برو. 

خوردن لبنیات در برخی افراد باعث جوش التهابی میشه  شما قند های مصنوعی رو به مدت چهل روز حذف کنی ...

وای من یبوست هم همیشه دارم و خیلی اذیتم

برای مشکلت هم حتما دعا میکنم

جوشات میرن؟ دیگه جوش نمیزنی؟

آره میرن اینجوریه ک اول میزنی بعدش چرک جوشت میاد بالا بعد ک چرک خالی شد خشک میکنه جوش رو و ردش هم ب مرور از بین میبره عالیههه

من قبلا زیاد جوش میزدم ینی ط بگو روزی 5 تا ولی از وقتی ک اینو استفاده میکنم تک و توکی بعضی مواقع

من عادت کردم بهش و صورتم ب هیچ صابون دیگ ای نمیسازه اگ نزنم باز جوش میزنم

ولی باید مدام بزنی طولانی مدت