2777
2789
عنوان

جوش صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 38 پست
وای من یبوست هم همیشه دارم و خیلی اذیتم برای مشکلت هم حتما دعا میکنم

اره عزیزم یبوست باعث میشه چون منم با یبوست جوش ها قرمز التهابی میزنم ولی عزیزم حذف قند خیلی نتیجه بخشه ممنومم بابت دعا سعادت مند باشید ان شاءلله

لطفا بزرگی در حقم میکنید برام دعا کنید و صلوات بفرستید💚 برای عاقبت بخیرم و باز شدن گره های زندگیم 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا 🥲🥲🥲 من ک جوش دارم ولی همه جام سالمه حتی تخمدانام سالم تر از بقیه ست کبدمم مشکل نداره نمی ...

یمدت کلا جوش نمیزنم ولی اگ بیان دیگ همش جوش میزنم 

بازم یمدت بدون جوش میشم ک سر و کلشون پیدا میشه

اره عزیزم یبوست باعث میشه چون منم با یبوست جوش ها قرمز التهابی میزنم ولی عزیزم حذف قند خیلی نتیجه بخ ...

سعیمو میکنم ک حذف کنم کم کم 

همش یبوست میشم هر کاری میکنم خوب نمیشم دکتر هم رفتم چند بار

کدش چیه ویس داره؟

نه ویس ک سابلیمینال ( قدرت ذهن ) 

کد کیهانی چند تا عدده واسه هرچیزیه فک کنم. از کائنات میاد 

باید اعتقاد داشته باشی و تک ب تک بخونی 

مثلاً هفت هشت 

بزن تو گوگل بعد از پیج معتبر رایگان میذاره بردار بخون 

یا با خودکار قرمز روی مچ دست چپت بنویس در روز بالای ۱۰ بار تکرار کن

چه جالب امتحانش میکنم. گرونه؟

200 تومنه ولی اولاش یکم تا چوشا رو خوب کنه یکی دو هفته ای طول میکشه ولی بعدش س چهار روزه خوب میکنه 

دو هفته اول اگ احساس کردی جوشات التهابی شدن اشکال نداره اولش همینه ب خاطر اینکه چرکاش رو خالی کنه اینجوری میشه

سعیمو میکنم ک حذف کنم کم کم  همش یبوست میشم هر کاری میکنم خوب نمیشم دکتر هم رفتم چند بار

عزیز مشکل معده دارید منم اینطو هستم بهم گفتن اعصاب معده داری وقتی دارو ها رو میخونم خوب میشم ولی قطع کنم دوباره یبوست میشم البته دکتر بهم گفت باید همیشه استفاده کنی انصافا هم خیلی خوب بود هم معده ام درد نمیکرد و هم استرس یکم کنترل میشد هم یبوست ولی من کلا ول کردم الان هم دچار یبوستم این دکتری که من رفته بودم خوب بود الان دیکه نمی تومم برم پیشش 

انجیل خیس کن بخور صبح ها ناشتا

لطفا بزرگی در حقم میکنید برام دعا کنید و صلوات بفرستید💚 برای عاقبت بخیرم و باز شدن گره های زندگیم 💚
ممکنه بخاطر گرمی هم باشه چون چیزای گرم ک میخورم یهو جوشا میزنه بیرون

آره ممکنه دخترمنم همینجوربود گرمی می‌خورد جوشامیزدبیرون طب سنتی براش داروگرفتم البته طب سنتی گفت بدنش هم خیلی خشکه 

عزیز مشکل معده دارید منم اینطو هستم بهم گفتن اعصاب معده داری وقتی دارو ها رو میخونم خوب میشم ولی قطع ...

اره منم اعصاب معدمه دارو مصرف میکردم . ماه رمضون ک روزه هم گرفتم بدتر شدم

ممنونم گلم