2777
2789
عنوان

😔😔خیلی غریبم

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 28 پست
الهی بمیرم منم اینجا تنهام و غریب یاد روزای اول ازدواج خودم افتادم چقدرررررر عذابم دادن شوهرمم طرف ا ...

بخداذپریود میشم خیلی درد میکشم من خونه مامانم بودم مامانم همش دمنوش میداد نمیزاشت تکون بخورم امشب دلم شکست فکن ب شوهرم رو زدم ب مامانت میگی غذا مونده بیاره برام آورد گزاشتع کنار در صدا زد بیا بگیر انگار خیوونم خیلی خار زلیل شدم تو خونواده ای بزرگ شدم ک نازمو زیادی می‌کشیدن ولی در این حد ک اینا اینجوری میکنن ندیدم منم مثل دخترشون باید باشم بخدا ن بدی کردم بهشون ن هیچی ایقدم احترام میزارم بهشون 

وا چقدر توقع داری ما هم دل درد میگیریم خودمون چایی نبات اینا درست میکنیم تا خوب بشیم دیگه شیپور زدن ...

ن فداتشم بعضیا واقعا تواون موقعیت اصن حالشون خوب نمیشه من خودم بااینکه ۱۵ساله پریودمیشم دوبارم کورتاژ کردم هنوز ک هنوزه از درد شدید پری فشارم میفته دقیقا همین فروردین ماه صبح پری شدم ب ی ساعت نکشید از درد فشارمو وقندم باهم افتاده بود شانس اوردم شوهرم خونه بود بیهوش شده بودم پارسالم اینجوری شدم 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قم

کاش نمیگفتی عزیزم😐

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

الهی بمیرم منم اینجا تنهام و غریب یاد روزای اول ازدواج خودم افتادم چقدرررررر عذابم دادن شوهرمم طرف ا ...

حتی این حرفا رو نمیتونم به خاهرام یا مادرم بگم درد دل کنم جوش نزنن ک اینجوری میکنن بهشون همیشه من میگم که خوبم 

ن فداتشم بعضیا واقعا تواون موقعیت اصن حالشون خوب نمیشه من خودم بااینکه ۱۵ساله پریودمیشم دوبارم کورتا ...

اره خاهرمم اینجوری میشه ک می‌ره بیمارستان سرم وصل میکنن 

بخداذپریود میشم خیلی درد میکشم من خونه مامانم بودم مامانم همش دمنوش میداد نمیزاشت تکون بخورم امشب دل ...

مگه ی جا زندگی میکنین

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
حتی این حرفا رو نمیتونم به خاهرام یا مادرم بگم درد دل کنم جوش نزنن ک اینجوری میکنن بهشون همیشه من می ...

عب نداره الامن دیگه بعد ۸سال زندگی پوست کلفت شدم ناراحت نباش اروم اروم باشوهرت درمورد این چیزا حرف بزن

اره خونه دو طبقس ما پایین اونا بالا

ای وای منم ۱سال و نیم تو ی اتاق نه متری باخودشون زندگی کردم ناااابودم کردن ب غیر پدرشوهرمادرشوهر ی خواهر شوهر مطلقه ی افریطه ام داشتم شوهرمم ته تغاری حرات نداشت پیش من باشه ازبس ازشون میترسید

ای وای منم ۱سال و نیم تو ی اتاق نه متری باخودشون زندگی کردم ناااابودم کردن ب غیر پدرشوهرمادرشوهر ی خ ...

اره مث شوهر من خیلی ترسوعه وابسته خونوادشم هست موندم چیکار کنم از این شهر بریم فقط

اره مث شوهر من خیلی ترسوعه وابسته خونوادشم هست موندم چیکار کنم از این شهر بریم فقط

ن تا شوهرت خودش نخواد نمیتونی کاری کنی فقط و فقط با زبون نرم شوهرتو بکش سمت خودت نم نم