2777
2789
عنوان

افسردگی از خانواده همسر

562 بازدید | 60 پست

میشه کمکم کنید به خدا خسته شدم بریدم 

من حدود هشت ساله که ازدواج کردم و دوتا دختر دارم من عاشق همسرم هستم و مرد خیلی خوبیه اما مشکل من متاسفانه خانواده اش هست 

مادر همسر من خیلی باعث رنج و آزار من شده خیییلیییی الان نمیخوام تعریف کنم بدی هایی که در حقم کرده رو اما همیشه همسرم به خاطر بدجنسی های مادرش پشتم بوده 

اما جدیدا مادر همسرم انقدر به همسرم القا کرده که برای زنت و خانواده زنت این کار رو کردی اون کار رو کردی برای ما نکردی،ما تو رو تپ شرایط سخت بزرگ کردیم و انقدررررر بهش عذاب وجدان داده همسرم رفته رفته داره عوض میشه و همه فکر و ذکرش پیش خانواده اش هست و این موضوع خییییلیییی باعث رنج و آزار من و دعواهای ما شده 

من چه کاری باید انجام بدم خیلی خسته ام

شیرازی اصیل🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این مشکل اکثر خانمای نی نی سایته .راه حلش کشف نشده هنوز .اذیت کردن عروس جز افتخارات ایرانیها شده متاسفانه.

انتقام از دشمن عاجز به نیکی میکشم ، میکنم سرسبز خاری را که در راه من است.

خدا مرگ بده این آتیش بیاراید معرکه رو

ببین دعوا راه ننداز اصلا

فقط با سیاست برو جلومثلاً چی میخوان از شوهرت؟

اگه مالیه که خب یکم خرج بتراش خودش یادش میره بعدا

اگرم قضیه سر زدن و احوال پرسیه که ی مدت ی خودی نشون بده و دیگه تمومش کن دوباره کمرنگ شو

شاید واقعا مادرش ،با عذاب و زحمت بزرگش کرده،چرا جبهه میگیرید کمی درک متقابل

اتفاقا اصلا این طور نیست و سختی خاصی نبوده  اگه هم این طور باشه واقعا نباید با حدایی انداختن بین ما بخواد عذابی که کشیده رو برطرف کنه😔

شیرازی اصیل🥰
ضمنا اینکه من خانواده ام توی شهر دیگه ای زندگی میکنن وبا خانواده همسرم توی یه شهر هستیم و خیلی ...

من و شما خیلی شرایطمون شبیه به همه با این تفاوت که من دوساله ازدواج کردم و پدرشوهرم اینکارو می کنه

درکتون می کنم منم تو شرایط شما هستم و خستگیتون رو میفهمم اگر میتونید از یه مشاور ماهر کمک بگیرید و ب ...

من خیلی به همسرم محبت داشتم اما الان دیگه نمیتونم افسرده و عصبی و خسته ام خیلی خسته

شیرازی اصیل🥰

سعی کن هیچ وقت بد مادرشو به خودش نگی

اگه حرفی داری با مادر شوهرت بزن چون شوهرت که مسئول حرفای مامانش نیست که!

خب تو میتونی با تشویق کردنش بهش این حسو بدی که آره خانواده ت ام برای منم مهمن مثلا بگو بیا بریم ببنیمش و اینا بعد خودش شوهرت میبینه که رفتارت خوبه قدرتو میدونه

مردا هر کاریشون هم کنی آخرش سمت مادرشون هستن. یه مدت باهاش برید و بیاید و اینا بعد کم کم کمتر کن رفت و امد که دل شوهرتم خوش باشه

اینکارا سیاست میخاد که متاسفانه ما عروسا هیچکدوم اینارو نداریم ولی مادرشوهرامون با مهربونیشون و یکم قربون صدقه و یکم اشک اینا شوهرارو میکشن طرف خودشون

شوهرای ماهم که دل رحم دلسون به خال مادرشون میسوزه تا یکم ناز میکننن