2777
2789
عنوان

افسردگی از خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 60 پست
خدا مرگ بده این آتیش بیاراید معرکه رو ببین دعوا راه ننداز اصلا فقط با سیاست برو جلومثلاً چی میخوان ...

نمیتونم دیگه انقدر روح و روانم خسته و داغون دیگه نمیتونم آروم باشم من خیلی سیاست مدار بودم و همسرم رو راه میبردم اما الان کن آوردم خسته از جنگیدن و سیاست هستم فقط آرامش میخوام بدون صرف کلی فکر برای سیاست جدید 

شیرازی اصیل🥰
اتفاقا اصلا این طور نیست و سختی خاصی نبوده  اگه هم این طور باشه واقعا نباید با حدایی انداختن بی ...

از کجا میدونید سختی نبوده ،مادرای اون دوره با بخاری نفتی و صف نفت بچه بزرگ کردن ،فکر نمیکنم یه مادر بخواد زندگی و آرامش پسرش خراب شه اما بزرگ منشانه رفتار کنید بذارید همسرتون هم نفس بکشه ،گاهی باید به آدما زمان داد،لطفا در مقابل حرفهای من جبهه نگیرید فقط طرز فکر خودمو گفتم هر جور دیگه خودتون صلاح میدونید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی به همسرم محبت داشتم اما الان دیگه نمیتونم افسرده و عصبی و خسته ام خیلی خسته

میفهمم چی میگین منم اینطور شدم اما همسر بنظرم گناهی نداره چون تو دوراهی مونده و یه فکر بهش القا شده چند سال با تعریفی که کردید نشون میده دوستتون داره خیلیا تو این سایت میان میگن همسرمون از اولش متعصب بوده رو خانواده ش با همسرتون سعی کنید تغییر رفتار ندید

بذار یمدت خر حمالی بکنه بعدش خودش پشیمون میشه مثل شوهر الدنگ من

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

چقدر شبیه به همیم آخه با ی فرق کوچیک که من پدرشوهرِ جذابی دارم!!!!!!!!!!!!!!!

و اما توصیه ی من. با همسرت همراه شو .غیبت پدر و مادر و خانواده اش رو نکن.درسته سخته ولی انجام بده. وقتی بد میگی ازت دور میشه. خانواده اش هستن نمیتونه ازشون دل بکنه.حس بی پشت و پناهی میکنه.

پس قدم اول غیبت نکن

قدم دوم همدلی کن ولی مواظب باش پولی نباشه. کاری کمکی چیزی بود خودت بفرستش.

قدم سوم. هدیه های کوچیک برای نوه های دیگه اماده کن...برای مادرش پدرش. خواهراش. ی میوه ای. غذایی چیزی بده به شوهرت تز طرف خودش بده. اونا نمیدونن کار تو بود ولی شوهرت می بینه و بهت اعتماد میکنه.

خیلی راهکار هست ولی این روند اعتماد بدون دعوا یکم طول میکشه. صبور باش و بیشتر از قبل بهش محبت کن

سعی کن هیچ وقت بد مادرشو به خودش نگی اگه حرفی داری با مادر شوهرت بزن چون شوهرت که مسئول حرفای مامان ...

ببینید دیگه کار ما از این حرفا گذشته که بد مادرش و به همسرم بگم یا نگم مشکل خیلی حاد تره متاسفانه و همسرم به چشم خودش دیده روزی دوتا قرص اعصاب به خاطر رفتار اونا مصرف میکردم 

شیرازی اصیل🥰
بخدا تو کابینتش دوتا بطری دیدم توش آب زرد بود.فکر کنم شاش بود بخداااا

پس انداز کرده کم نیاره یه وقت.‌‌از خدا بی خبر.

انتقام از دشمن عاجز به نیکی میکشم ، میکنم سرسبز خاری را که در راه من است.
چقدر شبیه به همیم آخه با ی فرق کوچیک که من پدرشوهرِ جذابی دارم!!!!!!!!!!!!!!! و اما توصیه ی من. ...

من با باقی اعضای خانواده همسرم مشکلی ندارم و خیلی دوسشون دارم اما بریدم روانم بهم ریخته همهههه ی این سیاست ها رو انجام دادم اما الان کم آوردم 

شیرازی اصیل🥰
از کجا میدونید سختی نبوده ،مادرای اون دوره با بخاری نفتی و صف نفت بچه بزرگ کردن ،فکر نمیکنم یه مادر ...

عزیزم اگه سختی باشه مامانای عروسام سختی کشیدن دیگه روزگار دومادو سیاه کنن؟چه توجیهی میکنید؟

بذار یمدت خر حمالی بکنه بعدش خودش پشیمون میشه مثل شوهر الدنگ من

نمیتونم انقدر بهم بدی شده ‌و بی احترامی کردن برای گناه های نکرده مه نمیتونم مادر همسر من همیشه به همسرم میگه اولویتت مادرت باید باشه

شیرازی اصیل🥰
شاشه یعنی؟؟؟ از دخترش پرسیدم گفت همسایه روضه داشت آب تشته چیه ولی کاملا زرد رنگ شاش بود این گفت آب ...

نمیدونم که والا .مادر شوهر منم میره پیش دعا نویس خودش لو داد.

من با باقی اعضای خانواده همسرم مشکلی ندارم و خیلی دوسشون دارم اما بریدم روانم بهم ریخته همهههه ی این ...

مشاور خواهرم. تنها راه اینه که آقا بیاد مشاوره بفهمه ننه اش شق القمر نکرده که بزرگش کرده.مادر شمام شمارو بزرگ کرده. والله به این ادمایی که میگن ما زحمت کشیدیم. انگار ما رو فوت کردن بزرگ شدیم.

نمیتونم دیگه انقدر روح و روانم خسته و داغون دیگه نمیتونم آروم باشم من خیلی سیاست مدار بودم و همسرم ر ...

الان موقش نیست دختر خودتو جمع کن

همین دیگه یکم کنار کشیدی میدون رو خالی دیدن.

راهش اینه اصلا و اصلا و اصلا ب حرفهای شوهرت واکنش بد نشون ندی و دعوا درست نکنی.

اگه قبلاً. روزی سه وعده سفره مینداختی جلو شوهرت حالا بکنش روی ۵ دفعه

اگه هفته ای دو بار رابطه داشتی بکنش هر شب

اینقدر خوب باش نتونه ب بدین فکر کنه اصلا وقتشو پیدا نکنه

پسرای جدید یاد بگیر براش درست کن

بخدا فکر می‌کنی دارم چرت میگم ولی اگه نتیجه نگرفتی هر چی دوست داشتی بگو

مردا بنده ی محبتن و حرف کسی رو گوش میدم ک بیشتر بهشون برسه.

میاد خونه میگه خسته ام و میبینی قیافش تو همه بگو تو نت خوندنم ماساژ گردن و سر خیلی مفیده و شروع کن ماساژ دادن وبکم دلبری کن بخدا یادش می‌ره چرا ناراحت بوده😂