2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اقا یه خاطره یادم افتاد از این قشر گفتم تعریف کنم 

ی بار  تو تلگرام داخل یه گروهی عضوم کرده بودن یه روزی داشتم نگاه پروفایل افرادی که داخل گروهه بودن میکردم یهو چشمم خورد ب پروف یه پسر با روپوش سفید نگاه باقی عکساش کردم فهمیدم دانشجو پزشکیه منم خر بهش پیام دادم پروفایلتون دیدم متوجه شدم پزشکین ایشالا موفق باشین 

سین کرد جواب نداد یهو دیدم دیگه عکسای پروفایلش برام معلوم نیس فهمیدم تنظیماتشو رفته درست کرده در این حد مغرورن دوستان پزشک

انسان دوستِ آدم‌‌ گریز
خب مثال بارز تحصیلات شخصیت نمیاره بودن ایشون

بله

اما متاسفانه خیلی هاشون اول پسرهای خوبی بودن بعدش اینقدر جو دادن و پزشک های رده بالاتر بهشون توهین کردن خراب شدن. 

ایشون یه چیزای تعریف میکرد تو دانشجویی دلم میسخوت براش، میگفت شب که کشیک وایمیسم پزشک مسئول میگه برام نسکافه درست کن بیار و جواب میدادی خوب مسئول خدمات هست و پزشکه میگفته من متخصصم کسی برای چای و قهوه میاره باید در سطحم باشه و همش توهین میکرده و اینها گیر گزارش و نمره بودن. 

حالا فکر کن کمتر کسی تو محیط عقده‌ی نشه

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

بچه ها شوهر مهندس بهتره ها👩‍🦯😂چهارده روز استراحت جون میده بری مسافرت

دیشب شاهد بحث بین دو نفر بودم و یکیشون گفت: تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکوییت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه..خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه،فداکاری هایی که می‌کنی مرز داره..اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو آزار میدی هم بقیه رو.. خودت رو فراموش نکن تو در نهایت خودت رو داری:)🍃💚
ببخشید ولی شما هم نباید پیام می‌دادین😐

گفتم که خر بودم نمیدونم چرا روپوش سفید میبینم دست و پام میلرزه سست عنصر میشم

حالا یارو اصن قیافه نداشت  ک بگی بخاطر چسبیدن بهش رفتم پیام دادم فقط دوست داشتم براش ارزوی خیر بکنم 

انسان دوستِ آدم‌‌ گریز