2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان من با دوتا پزشک متخصص  در ارتباطم .یعنی میشناسمشون هر دو مغرور بشدت همش دنبال عوض کردن ر ...

اکثرشون همینن حالا همه میگن خودش اگر گیرش میومد از خداش بود ولی من اصلا نمی پسندم برای خودم ازدواج با پزشکو اصلا 

اطرافمم پزشک بوده و جوری که تا الان دیدم اکثریتشون تو زندگی مشترک جالب نیستن 

الان من با دوتا پزشک متخصص  در ارتباطم .یعنی میشناسمشون هر دو مغرور بشدت همش دنبال عوض کردن ر ...

خب که چی پزشکن برگزیده خدا که نیستن😐

اهمیت نده بهشون

بعدشم تو هر شغلی باشی موفقیت حتی بیشتر از پزشکی امکان داره مثلا فوتبالیستایی مثل رونالدو و مسی 

من قبلا رلم بود، زمان دانشجویی خوب بود اما درسش که تموم شد و رفت برای طرح خیلی پست و از خود راضی شد، میگفت تنها راه ادامه دوستیمون فقط با رابطه کامل امکانپذیره، عوضی و بی چشم و رو میگفت خیلی ها هستند که آماده هستن حیف نشد از نزدیک ببینمش و تف بندازم صورتش

حالا برای چی میپرسی؟ 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
اصلا حالیشون نیس بابا . دیدم دیگه متاسفانه خودشونو برتر از هر قشری میدونن

نه عزیزم همشون اینطوری نیستن بین دوست و اطرافیان هم پزشک‌هایی می‌شناسم که از این اخلاقیات ندارن

حال هر سرزمین را باید از حال زن‌هایش شناخت.
من قبلا رلم بود، زمان دانشجویی خوب بود اما درسش که تموم شد و رفت برای طرح خیلی پست و از خود راضی شد، ...

و منی ک با خوندن این ترسیدم ...😂

چون شرایط الانم مث قبلا توعه... 

که خدا در جواب صبر هايت، درهايي را برايت مي گشايد كه هيچكس قادر به بستنش نيست. معجزات وقتي اتفاق مي افتد كه تو براي آرزوهايت بيشتر از ترس هايت انرژي بفرستي 
من قبلا رلم بود، زمان دانشجویی خوب بود اما درسش که تموم شد و رفت برای طرح خیلی پست و از خود راضی شد، ...

واسه فهمیدن همین چیزا که میگی

میخام بدونم واقعا همشون اینجورین ؟

خیلی خودشونو بالا میگیرن

و خداروشکر ک همسرتون همچین خانمه انسان و گلی داره که همسرشو بالا میبره و بهش افتخار میکنه💚 زندگیتو ...

ممنون از لطفتون و نگاه زیباتون هرچند من این همه نیستم 

مردی که ایمان به خدا داره روزی حلال در بیاره و به مردم خدمت کنه و دوستدار خانوادش باشه در نگاه همسرش میشه لطف خدا دکتر و کارگر فقط عنوانه 

امیدوارم همینطور که برام دعای خیر کردید خداوند بهترین پیش آمدها را در زندگیتون قرار بده 🌹

خب شما چه موقعیت برتری داشتید ؟چه امتیازی

😂😂😂😂 همیشه میگه خنده رو بودنت و سادگیت باعث شد ازت خوشم بیاد.وگرنه از  لحاظ سطح مالی اونا خیلی بالاترن. پدرش استاد دانشگاه.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
صمیمی نیستم باهاش ولی از بقیه شنیدم میگن خیلی خوبن با هم ولی خب دوستم قیافش خوشکل هیکل خوبی هح داره& ...

قیافه هیکل تیپ

اینا وتسه مدت خیلی کوتاهی روشون تاثیر میزاره

بعد خودشونو بالا میگیرن