2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بعد یه مدت دوباره دیدی درومد باز سیر بزار چون زگیل مدلش اینه که سرسخت هست دکترم زمانی که برام فر ...

برای من اونجام هم در امده

اونو چی کار کنم ؟؟

🫒
اگه بعد یه مدت دوباره دیدی درومد باز سیر بزار چون زگیل مدلش اینه که سرسخت هست دکترم زمانی که برام فر ...

البته رابطه چیزی نداشتم لیزر و استخر هم نمیرم 

نمیدونم چرا اینطوری شد 

🫒
البته رابطه چیزی نداشتم لیزر و استخر هم نمیرم نمیدونم چرا اینطوری شد

سلام عزیزم زگیل رو درمان کردین؟

منم سه ساله درگیرم ده بارم فریز کردم و شیره انگور زدمو یه عالمه اسید ولی بازم درومدن خیلی داغونم.😔

شما چیکار کردین؟

خانوم هستم
حتی ناحیه تناسلی م هم زده ولی فکر کنم زگیل تناسلی باشه مثل همون روی انگشتم هست

رابطه خطرناک داشتی ؟

اگ اره خطرناکه ها حتما آزمایش بده 

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 

کوچیک بودم دوستم داشت منم هشت سال باهاش دوست بودم گرفتم خیلی راهها رو امتحان کردم اسید و ... 

اما فقط فقط از یه چیز جواب میده شیره درخت انجیر رو بچکون روشون میسوزه ای میسوزه اما تحمل کن چند بار بزن تا زخم بشن و شیره برسه به زخم که بتونه ویروس رو از بین ببره بعد دیگه خودش میره میره که میره

سلام شیره برگ انجیر از کجا بیارم ؟

از درخت انجیر ،برگشو بچینگ یه شیره سفید ازش میزنه بیرون بزنی به جای زگیل ای میسوزه اما باید تحمل کنی چند بار بزن تا زخم بشه ،زخم بشه بهتر شیره می‌تونه به داخل نفوذ کنه و ویروس رو از بین ببره ،فقط یادت باشه وقتی میسوزه نخارونیش 

سلام ببخشیدمیدونم این تاپیک قدیمیه ولی میشه بگین باچه روشی زگیلتون درمان شد؟؟؟؟

سلام عزیزم سیر باید بکوبی یا رنده کنی بزاری روی زگیل روشم ب چسب زخم بپوشونی یه نیم ساعت باشه بعد برش دار مثه وقتی که دست با اتیش میسوزه حالت تاول میشه بعدهم زخم میشه دیگه باید زمان بدی که زخمش خوب بشه اگر دوباره زد بازم تکرار کن و نکته مهمش اینه که سیر زگیل رو میسوزونه پس دقیق روی خود زگیل سیر بزار اگرنه کل اون قسمت که سیر روش باشه میسوزه و زخم‌ میشه من خودم فکر نمیکردم سیر تا این اندازه قوی باشه برای همین دفعه اول رو کل اون قسمت گزاشتم سیرو و یه زخم بزرگ شد دستم که طول کشید خوب بشه