evans مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 645 عنوان زگیل 😨 851 بازدید | 30 پست دوستان رو انگشت دستم چند سالی ی زگیل بودالان زد شده خیلی و کنار هم در امده و روی اون یکی انگشت و کف و پشت دستم در امدچی کار کنم از بین برن 🫒 1402/02/11 | 22:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
evans مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 645 دكتربايد بريد علتش چيه درمانش كنيد علت ش نمی دونم ولی هی داره زیاد میشه حتی اون ناحیه م هم چندتا زده 🤦 🫒
mahbo عضویت: 1399/07/28 تعداد پست: 800 من داشتم رفتم دکتر فریز کرد باز دوباره زد، دفه بعد خودم خونگی درمان کردم کلا ریشه کن شد
evans مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 645 من داشتم رفتم دکتر فریز کرد باز دوباره زد، دفه بعد خودم خونگی درمان کردم کلا ریشه کن شد تورووو خدا راهنماییم کنید من درمان کنم🙏🙏🙏 🫒
raha2129 عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 6569 علت ش نمی دونم ولی هی داره زیاد میشه حتی اون ناحیه م هم چندتا زده 🤦 عزيزم ممكن نقص سيستم ايمني بدن باشه حتما متخصص پوست برو و ارمايش يانمونه بده ببين چيه كه زياد ميشه پشت گوش ننداز برو بيمارستان رازي تهران به صورت اورژانسي تگر تهراني
evans مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 645 من داشتم رفتم دکتر فریز کرد باز دوباره زد، دفه بعد خودم خونگی درمان کردم کلا ریشه کن شد حتی ناحیه تناسلی م هم زده ولی فکر کنم زگیل تناسلی باشه مثل همون روی انگشتم هست 🫒
evans مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 645 عزيزم ممكن نقص سيستم ايمني بدن باشه حتما متخصص پوست برو و ارمايش يانمونه بده ببين چيه كه زياد ميشه پ ... یعنی از چی هست ؟😨😮💨 🫒
raha2129 عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 6569 یعنی از چی هست ؟😨😮💨 بيماري هاي پوستي كه من نمونشو دارم مثل اگزما معمولا وقتي سيستم ايمني بدن ضعيف ميشه يا ويتاميني توبدن كمو زياد ميشه واكنش نشون ميدهشماهم حتما ازمايش بده وريشه اي حلش كن
mahbo عضویت: 1399/07/28 تعداد پست: 800 من سیر کوبیدم له کردم یکم گزاشتم رو زگیل روشم بستم با چسب زخم حدود ۱۵ دیقه وقتی سیرو برداری اون قسمت مثه وقتی که دست میسوزه تاول میزنه اون حالتی میشه دقت کن وقتی سیرو برداری که این حالت شده باشه. سیر زگیل رو میسوزونه
evans مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 645 من سیر کوبیدم له کردم یکم گزاشتم رو زگیل روشم بستم با چسب زخم حدود ۱۵ دیقه وقتی سیرو برداری اون قسمت ... چند بار باید انجام بدم زگیل شما چی بود و چه شکلی بود ؟ اون ناحیه م چی کنم هر روز داره زیاد میشه 🤦😩 🫒
evans مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 645 بيماري هاي پوستي كه من نمونشو دارم مثل اگزما معمولا وقتي سيستم ايمني بدن ضعيف ميشه يا ويتاميني توبدن ... آزمایش چی بدم 🫒
mahbo عضویت: 1399/07/28 تعداد پست: 800 من سیر کوبیدم له کردم یکم گزاشتم رو زگیل روشم بستم با چسب زخم حدود ۱۵ دیقه وقتی سیرو برداری اون قسمت ... البته ردش مثه سوختگی میمونه ولی زمان بگذره خوب میشه، دقت کن سیر پوست رو میسوزونه یکم فقط روی خود زگیل بزار که فقط اونو بسوزونه
mahbo عضویت: 1399/07/28 تعداد پست: 800 چند بار باید انجام بدم زگیل شما چی بود و چه شکلی بود ؟ اون ناحیه م چی کنم هر روز ... برای منم روی دست بود، نمیدونم چرا ولی زمانی که هست زیاد میشه برای منم زیاد میشد ولی وقتی کلا از بین بردم دیگه نزد.