2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علت ش نمی دونم  ولی هی داره زیاد میشه  حتی اون ناحیه م هم چندتا زده 🤦

عزيزم ممكن نقص سيستم ايمني بدن باشه حتما متخصص پوست برو و ارمايش يانمونه بده ببين چيه كه زياد ميشه پشت گوش ننداز برو بيمارستان رازي تهران به صورت اورژانسي تگر تهراني

من داشتم رفتم دکتر فریز کرد باز دوباره زد، دفه بعد خودم خونگی درمان کردم کلا ریشه کن شد

حتی ناحیه تناسلی م هم زده 

ولی فکر کنم زگیل تناسلی باشه 

مثل همون روی انگشتم هست

🫒
یعنی از چی هست ؟😨😮‍💨

بيماري هاي پوستي كه من نمونشو دارم مثل اگزما معمولا وقتي سيستم ايمني بدن ضعيف ميشه يا ويتاميني توبدن كمو زياد ميشه واكنش نشون ميده

شماهم حتما ازمايش بده وريشه اي حلش كن

من سیر کوبیدم له کردم یکم گزاشتم رو زگیل روشم بستم با چسب زخم حدود ۱۵ دیقه وقتی سیرو برداری اون قسمت مثه وقتی که دست میسوزه تاول میزنه اون حالتی میشه دقت کن وقتی سیرو برداری که این حالت شده باشه.  سیر زگیل رو میسوزونه 

من سیر کوبیدم له کردم یکم گزاشتم رو زگیل روشم بستم با چسب زخم حدود ۱۵ دیقه وقتی سیرو برداری اون قسمت ...

چند بار باید انجام بدم 

زگیل شما چی بود و چه شکلی بود ؟ 

اون ناحیه م چی کنم هر روز داره زیاد میشه 🤦😩

🫒
من سیر کوبیدم له کردم یکم گزاشتم رو زگیل روشم بستم با چسب زخم حدود ۱۵ دیقه وقتی سیرو برداری اون قسمت ...

البته ردش مثه سوختگی میمونه ولی زمان بگذره خوب میشه، دقت کن سیر پوست رو میسوزونه یکم فقط روی خود زگیل بزار که فقط اونو بسوزونه 

چند بار باید انجام بدم  زگیل شما چی بود و چه شکلی بود ؟  اون ناحیه م چی کنم هر روز ...

برای منم روی دست بود، نمیدونم چرا ولی زمانی که هست زیاد میشه برای منم زیاد میشد ولی وقتی کلا از بین بردم دیگه نزد.