دقیقا میخوام ناله کنم مدرسه که می رفتم چه آینده درخشانی برای خودم تصور می کردم حالا چی شد !شاید چون هیچ تصوری از مشکلاتی که میخواد در آینده سر راهم سبز بشه نداشتم و نمی دونستم چه جوری باید باهاشون دست و پنجه نرم کنم دارم سعی می کنم که سرپا باشم که آویزون هیچکس نشم اما خسته شدم از بس بقیه به شکل یه دختر غیرعادی نگام کردن من دختری ام که آرایش کردن رو خیلی دوست ندارم دوست پسر ندارم اهل شبکه های اجتماعی نیستم و کتاب خوندن و دوست دارم کاش بقیه حداقل وقتی نمیتونن ببینن تو اونجایی که هستی چه تلاشی برای سرپا موندن می کنی حداقل با حرفاشون دیوونه ات نکنن
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
ولش کن بابا تو داری هر روز این زندگیرو تجربه میکنی پس اونطور ک دوس داری رفتار کن اونا قرار نیس با مشکلات و مسائل زندگی تو دست و پنجه نرم کنن ک اونا ی چیز میگن ک فقط گفته باشن همین