2777
2789
ویان جون بیا تو این تاپیک.خیلی کامله
خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسیر زمان کاملا در اشتباهی.اسیدیته محیط رحم در تعیین جنسیت اثبات شدست
خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍
اگه کروموزوم x به x برسه که بچه دختر میشه!!!!!!!!!!
اسیر زمان اینی که شما میگی هست ولی چون کروموزوم Y تو محیط اسیدی زود از بین میره قلیایی بودن رحم احتمال پسر شدن بچه رو زیاد میکنه
نفس میتونی با خوردن گرمیجات رحمتو گرم کنی.حتی بستن شکم هم برای گرم کردن رحم خوبه.چاای دارچین و زنجبیل و زعفرون برای گرم کردن رحم عاااااالیه.و به هیچ وجه لبنیات نخورید
علائم گرمی_رحم • لاغری بدن و زردی رنگ صورت و لب‎های خشک • غلظت، حرارت و سرخی مایل به سیاهی خون حیض • احساس گرمی و سوزش در زمان خروج خون حیض • پرمویی ناحیه عانه • کم آمدن خون حیض • سایر علائم مثل ادرار پررنگ، نبض سریع، گرمی در لمس
روزی که نماند دگری برسرکویت دانی که زاغیاروفادارترم من