2777
2789
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1574367&postID=60093493 بچه ها میشه بیاین خونمو ببینین و نظر بدین که چیکار کنم تا ازین بی روحی دربیاد
خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علائم رطوبت_رحم • ترشحات دائمی از رحم • سقط‎های زیر 3 ماه در صورت باردار شدن به علت ناتوانی رحم در نگهداری جنین • پف کردن چشم‎ها
روزی که نماند دگری برسرکویت دانی که زاغیاروفادارترم من
نفس به شوهرت گرمیجات زیاد بده.و حتما هرروز عرق کاسنی بخوره.
خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍
شیدایی توهم مث من هولیا
درمان رطوبت رحم ابتدا باید رطوبت اضافی از بدن خارج شود. استفاده از بخورهای خشک‎کننده رطوبت نیز مفید است. از مواد غذایی افزاینده رطوبت مثل میوه‎ها و لبنیات پرهیز کرده و از گوشت‎های بریان شده همراه ادویه‎هایی مانند دارچین و زعفران استفاده کرد. هفته‎ای ۵ وعده صبحانه، ارده با شیره انگور بخورید. پاکسازی عام رحم • هر روز یک قاشق چای‎خوری پودر رازیانه را داخل یک لیوان آب جوش بریزید و به مدت ده دقیقه بگذارید دم بکشد، سپس با یک قاشق عسل طبیعی میل کنید. با این کار هورمون‎های جنسی تنظیم شده و رحم پاک‎سازی می‎شود. بهتر است این ترکیب را به مدت 3 ماه و هر شب میل کنید. • دم کرده یک قاشق نعنا خشک به ‎صورت روزانه نیز مانند یک آنتی بیوتیک قوی عمل کرده و رحم و بدن‎تان را کاملا پاک‎سازی می‎کند. • بارهنگ و قدومه از هر کدام یک قاشق مرباخوری در نصف لیوان عرق نعناع و نصف لیوان آب مخلوط و با عسل شیرین کرده و حدود ساعت 10 میل کنید. • آویشن و مرزنجوش را روی حرارت ملایم بجوشانید و سپس آن را صاف کرده و پس از آنکه ولرم شد داخل لنگی ریخته و در آن بیست دقیقه بنشینید. • برای درمان ترشحات زیاد بدن، به مدت دو هفته هر شب تزریق واژینال عسل انجام دهید. • بادکش کمر و زیر شکم یک شب در میان نیز مفید است. همچنین روغن مالی زیر شکم و کمر هر شب با روغن سیاه دانه به مدت سه ماه فراموش نشود. • دو قاشق عسل و دو قاشق عرق نعناع را با سرکه انگور خانگی مخلوط کنید، از ترکیب 2 تا 3 قاشق در یک لیوان آب گرم بریزید و به مدت دو هفته یک ساعت بعد از شام میل کنید. • از حمام کردن و شستشو در زمان پریود و خوردن مواد غذایی با طبع سرد در این دوران خودداری نمایید و پوشیدن لباس تنگ به‎خصوص شلوارهای جین خودداری کنید. • پس از برقراری رابطه زناشویی از نوشیدن آب و شستن ناحیه تناسلی با آب خودداری کنید.
فک نکنم رطوبت رحم تو جنسیت اثر داشته باشه.من که تا حالا چیزی نخوندم
2. سوء مزاج گرم رحم گرما در حد اعتدال موجب جذب منی و بسته شدن و جذب غذا به سمت آن است؛ اما وقتی از حد اعتدال بیشتر شود، موجب سوخته شدن منی می‎شود و یکی از علل ناباروری، همین گرمای بیش از حد رحم و تخمدان‎ها است.
درمان گرمی رحم تعدیل مزاج با غذاها و نوشیدنی‎های خنک. اگر صفرا غلبه دارد، باید با داروها و غذاهای مناسب از بدن دفع شود و اگر دم غلبه دارد، اخراج خون با حجامت یا فصد ضروری است.
ن بابا همش چرت و پرته من چنبار قبل نزدیکی جوش شیرین و اب رو مخلوطمیکردم و با سرنگ بدون سوزن ب داخل رحمم میریختم ک بچم پسر شه اما بچم الان دختره و خدارو شکر میکنم‌که سالمه و سه ماه دیگه میاد بغلم