درمان رطوبت رحم ابتدا باید رطوبت اضافی از بدن خارج شود. استفاده از بخورهای خشککننده رطوبت نیز مفید است. از مواد غذایی افزاینده رطوبت مثل میوهها و لبنیات پرهیز کرده و از گوشتهای بریان شده همراه ادویههایی مانند دارچین و زعفران استفاده کرد. هفتهای ۵ وعده صبحانه، ارده با شیره انگور بخورید. پاکسازی عام رحم • هر روز یک قاشق چایخوری پودر رازیانه را داخل یک لیوان آب جوش بریزید و به مدت ده دقیقه بگذارید دم بکشد، سپس با یک قاشق عسل طبیعی میل کنید. با این کار هورمونهای جنسی تنظیم شده و رحم پاکسازی میشود. بهتر است این ترکیب را به مدت 3 ماه و هر شب میل کنید. • دم کرده یک قاشق نعنا خشک به صورت روزانه نیز مانند یک آنتی بیوتیک قوی عمل کرده و رحم و بدنتان را کاملا پاکسازی میکند. • بارهنگ و قدومه از هر کدام یک قاشق مرباخوری در نصف لیوان عرق نعناع و نصف لیوان آب مخلوط و با عسل شیرین کرده و حدود ساعت 10 میل کنید. • آویشن و مرزنجوش را روی حرارت ملایم بجوشانید و سپس آن را صاف کرده و پس از آنکه ولرم شد داخل لنگی ریخته و در آن بیست دقیقه بنشینید. • برای درمان ترشحات زیاد بدن، به مدت دو هفته هر شب تزریق واژینال عسل انجام دهید. • بادکش کمر و زیر شکم یک شب در میان نیز مفید است. همچنین روغن مالی زیر شکم و کمر هر شب با روغن سیاه دانه به مدت سه ماه فراموش نشود. • دو قاشق عسل و دو قاشق عرق نعناع را با سرکه انگور خانگی مخلوط کنید، از ترکیب 2 تا 3 قاشق در یک لیوان آب گرم بریزید و به مدت دو هفته یک ساعت بعد از شام میل کنید. • از حمام کردن و شستشو در زمان پریود و خوردن مواد غذایی با طبع سرد در این دوران خودداری نمایید و پوشیدن لباس تنگ بهخصوص شلوارهای جین خودداری کنید. • پس از برقراری رابطه زناشویی از نوشیدن آب و شستن ناحیه تناسلی با آب خودداری کنید.
روزی که نماند دگری برسرکویت
دانی که زاغیاروفادارترم من
2. سوء مزاج گرم رحم گرما در حد اعتدال موجب جذب منی و بسته شدن و جذب غذا به سمت آن است؛ اما وقتی از حد اعتدال بیشتر شود، موجب سوخته شدن منی میشود و یکی از علل ناباروری، همین گرمای بیش از حد رحم و تخمدانها است.
درمان گرمی رحم تعدیل مزاج با غذاها و نوشیدنیهای خنک. اگر صفرا غلبه دارد، باید با داروها و غذاهای مناسب از بدن دفع شود و اگر دم غلبه دارد، اخراج خون با حجامت یا فصد ضروری است.
ن بابا همش چرت و پرته من چنبار قبل نزدیکی جوش شیرین و اب رو مخلوطمیکردم و با سرنگ بدون سوزن ب داخل رحمم میریختم ک بچم پسر شه اما بچم الان دختره و خدارو شکر میکنمکه سالمه و سه ماه دیگه میاد بغلم