2777
2789
عنوان

شما چند وقت یکبار مسارفت می‌رید

143 بازدید | 18 پست

من مسافرت خیلی دوست دارم ولی شوهرم در سال شاید یکبار اونم به زور با کلی غر من قبول کنه بریم 

از اون طرف جاریم خیلی پز میده ما اهل مسافرتیم من ناراحت میشم چون شوهر من مغازه داره ولی اون تو ارتش هست خیلی بهم کلاس میزاره ک به ما جا میدن 

یا میگه شما چی جایی می‌رید 

یکبار نمیگه خب بیاید باهم بریم 

شوهرم خیلی وضع مالی خوبی نداره  و براش هم خیلی زوره منو ببره منم باید همش حرف بشونم افسرده شدم 

چون نه با خانواده شوهر خیلی صمیمی هستیم نه مهونی جایی میرم فقط خونه مامانم چند وقت ی بار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مام همینطوریم نهایت سالی دو بار میریم یا همون هشت ماهیی یکبار.....دیگه شرایط یکجوری شده ادم هر ماه اینا ک نمیتونه بره مسافرت......ن پولش هست ن وقتش گرفتاری ها زیاد شده

درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوووو دیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝

خب بهتره جاهای دیگه هم بری

که فقط سفر نشه تنها تفریحت

کدوم شهری ؟ اگر تهرانی پارک ها و موزه ها، و اطراف تهران هم خوبن هزینه سفر هم نمیذاره رو دست ادم 😁

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اخرین بار نوروز ۹۸ رفتیم یبار فقطدر طول زندگی مشترک پنج سالمون 

شرایطش نیس وگرنه منم عاشق سفرم مرپم هم کم پز نمبدن اینستا اما خب چه میشه کرد 

خدایا تو بنده ی خوب زیاد داری اما من خدایی جز تو ندارم...مراقبمون باش.

نمی دونم کدوم استانید ولی هر استانی بالاخره چن جا جای خوب داره نهارتونو بردارید برید بیرون تو دل طبیعت از مسافرتای یه روزه شروع کنید و اینکه به شوهرتون بگید که خرجی نداره همه جی از خونه میارم میمونه پول بنزین یا گاز

ایام عید و تابستون هم معمولا میریم شمال 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔