شغلتون چیه؟چون بازار و مارکت کار متفاوته تو هر حرفه ای
لْیلْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسانهای متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوشحال میشم که با تجربه و دانستههام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوستپسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حقالناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصیم هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنون گلم ..میخواستم بدونم برا ادامه تحصیل یا کار ،ترکیه چطور جاییه؟ اگه میشه از فرهنگ و آداب اونجا ...
بستگی داره چه مقطع و چه رشته ای رو داشته باشین،خیلی به ایران نزدیکه فرهنگ ترکیه
هم چون از نظر جغرافیایی به ایران نزدیکه هم مهاجر ایرانی خیلیی زیاد داره
مثلا شما وقتی تو خیابون راه میری از هر ده نفر شیش نفر ایرانین چهار نفر ترک😂
لْیلْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسانهای متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوشحال میشم که با تجربه و دانستههام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوستپسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حقالناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصیم هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند
بستگی داره چه مقطع و چه رشته ای رو داشته باشین،خیلی به ایران نزدیکه فرهنگ ترکیه هم چون از نظر جغراف ...
بله ماشالا ما ایرانیا همه جا رو تسخیر کردیم ،ترکیه که از همه جا بیشتر 😅 فک کنم چند سال دیگه اگه بخواییم بریم ترمیه ، بجای اینکه ما ترکی یاد بگیریم ،اونا فارسی یاد میگیرن🤦🏻♀️🤣
آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن
یه سوال دیگم دارم ،شما برای یادگیری زبان ترکی کلاس رفتین ؟یا با اپلیکیشن و کتابم میشه یاد گرفت؟
ما بخاطر اینکه تایم نداشتیم کلاس انلاین برمیداشتیم،ویدیوهای اموزشو برامون میفرستادن استاد
البته درحد اینکه کارمون راه بیفته یاد گرفتیم و چون انگلیشُ مسلطیم جفتمون زیاد اذیت نشدیم چون اینجا توریست پذیره و اکثرا انگلیسیو دسته و پا شکسته ام شده بلدن