2777
2789

سلام عزیزم،ریکوئستتونو قبول کردم،بله حتما

شغلتون چیه؟چون بازار و مارکت کار متفاوته تو هر حرفه ای

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم،ریکوئستتونو قبول کردم،بله حتما شغلتون چیه؟چون بازار و مارکت کار متفاوته تو هر حرفه ای

ممنون گلم ..میخواستم بدونم برا ادامه تحصیل یا کار ،ترکیه چطور جاییه؟

اگه میشه از فرهنگ و آداب اونجا هم بهم بگین ممنون میشم 

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 
سلام عزیزم،ریکوئستتونو قبول کردم،بله حتما شغلتون چیه؟چون بازار و مارکت کار متفاوته تو هر حرفه ای

یبار دیگه تلاش میکنم ببینم اگه شد تو خصوصی باهاتون صحبت کنم ،نمیدونم چرا نمیشه اونجا 

ممنون گلم ..میخواستم بدونم برا ادامه تحصیل یا کار ،ترکیه چطور جاییه؟ اگه میشه از فرهنگ و آداب اونجا ...

بستگی داره چه مقطع و چه رشته ای رو داشته باشین،خیلی به ایران نزدیکه فرهنگ ترکیه

هم چون از نظر جغرافیایی به ایران نزدیکه هم مهاجر ایرانی خیلیی زیاد داره

مثلا شما وقتی تو خیابون راه میری از هر ده نفر شیش نفر ایرانین چهار نفر ترک😂

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

بستگی داره چه مقطع و چه رشته ای رو داشته باشین،خیلی به ایران نزدیکه فرهنگ ترکیه هم چون از نظر جغراف ...

بله ماشالا ما ایرانیا همه جا رو تسخیر کردیم ،ترکیه که از همه جا بیشتر 😅 فک کنم چند سال دیگه اگه بخواییم بریم ترمیه ، بجای اینکه ما ترکی یاد بگیریم ،اونا فارسی یاد میگیرن🤦🏻‍♀️🤣

بستگی داره چه مقطع و چه رشته ای رو داشته باشین،خیلی به ایران نزدیکه فرهنگ ترکیه هم چون از نظر جغراف ...

یه سوال دیگم دارم ،شما برای یادگیری زبان ترکی کلاس رفتین ؟یا با اپلیکیشن و کتابم میشه یاد گرفت؟

یه سوال دیگم دارم ،شما برای یادگیری زبان ترکی کلاس رفتین ؟یا با اپلیکیشن و کتابم میشه یاد گرفت؟

ما بخاطر اینکه تایم نداشتیم کلاس انلاین برمیداشتیم،ویدیوهای اموزشو برامون میفرستادن استاد

البته درحد اینکه کارمون راه بیفته یاد گرفتیم و چون انگلیشُ مسلطیم جفتمون زیاد اذیت نشدیم چون اینجا توریست پذیره و اکثرا انگلیسیو دسته و پا شکسته ام شده بلدن

ما بخاطر اینکه تایم نداشتیم کلاس انلاین برمیداشتیم،ویدیوهای اموزشو برامون میفرستادن استاد البته درح ...

خیلی ممنون از توضیحاتتون گلم❤

خیلی ممنون از توضیحاتتون گلم❤

❤️