2777
2789
عنوان

موهای سفیدم

6204 بازدید | 45 پست

30 سالمه

موهای سفیدم خیلی زیاده

تا چند وقت پیش تارهای سفید که جلو بودن رو با قیچی زود به زود کوتاه میکردم تا مشخص نشن ولی دیگه خسته شدم

اصلا به رنگ گذاشتن تمایلی ندارم، شوهرمم دوست نداره رنگ بذارم

خونواده خودم هم میگن بذار تار موهات بلند شه لای موهات مثل هایلات میشه

خونواده همسرم میگن حرف شوهرتو ول کن رنگ بذار

اگه تارهای سفید لای موهام بلند بشن و مشخص باشن، بد میشه؟

موهام خرماییه

ن قیچیشون کن رنگ بذاری بدتر بقیه موهاتم سفید میشه 

نذار بلندم نشه مگه چقدر وقت میبره هر چند وقت یا بار قیچی کن راحت تر از رنگه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سفیدم یه رنگه دیگه چرا بدت میاد

منم موی سفید زیاد دارم زیر ۳۰ سالم هستم

مشکلی ندارم باهاش

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚بگو این وطن،اگر خسته تن،از آن من است،بخوان بی امان که این نیمه جان،ایران من است✌🏻❤️🩹 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک.. چه میدونم خدا مثلا من اگه جات بودم همه رو نجات میدادم🥺..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜

سلام

موهای من۹۰ درصد جلوش وکنار گوشام سفیده ژنتیک از سمت پدرمرحومم همیشه رنگ میزارم و راضی ام

اصلا قیچی نمیکنم بدمیشه

کوتاه وبلند میشه موهاتون

حساس نباشید

من خودم دوست ندارم سفیدیش پیدا باشه وگرنه میتونم رنگ هم نذارم

منم این شکلی شدم ولی کار از قیچی گذشته زیاد شدن

خودم هم موی خاکستری دوست دارم 

امسال رفتم آرایشگاه بعد ۴سال رنگ کردم 

آرایشگره قشنگ موهامو آمبره سفید کرد😅

الان موهام خاکستریه،این سفیدها هم رشد کردن از ریشه اصلا معلوم نیست انگار تکنیک رنگه😁

ببین برو دارو گیاهی پودر هلیله بگیر هلیله پودر شده بگو برای سیاه شدن موهام میخام اونو بگیر روزی دوقاشق چایخوری باآب جوش بخور

یه قاشق چایخوری شب وقت خاب یکی صبح

بعد هرهفته دوبار موهاتو با ترکیب روغن سیاه دانه وزیتون چرب کن واینکه سبوس برنج بخر از داروگیاهی اینم بجوشون روزی یه لیوان بخور..... خوردن نان جوهم خوبه هرروز

حدود 6ماه همینکار بکن کم کم موهات سیاه میشه همونا که سفید شدن از ریشه سیاه میشه..... تایکسال ادامه بدی هرروز که عالیه..... اما رنگ نکن رنگ سفیدیشو زیاد میکنه

منم جوونم و سفید زیاد دارم  اتفاقا دسته ای هم سفید شدن نه پراکنده، دقیقا مثل هایلابت شدن، شوهرم ...

واقعا؟ یعنی مال منم قشنگ میشه؟ من لای موهام طلایی و خرمایی و مشکی و سفید دارم ولی بیشترش خرمایی

جدیدا زیاد میبینم همکارام هایلایت سفید میذارن

اگر رنگ بزاری. باید هر ماه رنگ بزاری. چون موی سفید میاد بالا. 

رنگ شیمیایی است. اگر هر ماه رنگ بزاری  باعث میشه به مرور موهای جلو کم پشت بشه.  

همان که خانواده ات گفتند. یک مدت بزار بلند بشه. شبیه مش. 

سفید شدن موها بخاطر همین رنگهای شیمیایی وشامپوهای شیمیایی هس تامیتونی کمتررنگ کنید کم شامپو بزنید هف ...

نرم کننده اصلا نمیزنم

رنگ هم تاحالا نکردم

شامپو هفته ای دوبار میزنم

سفید شدن موهام زنتیکی از سمت خونواده مادریمه