2777
2789
عنوان

موهای سفیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6221 بازدید | 45 پست
اگر رنگ بزاری. باید هر ماه رنگ بزاری. چون موی سفید میاد بالا.  رنگ شیمیایی است. اگر هر ...

بله موهای مادرمم زود سفید شد

خودش میگه از وقتی شروع کردم به رنگ گذاشتن کل موهام سفید شد و خیلی به من تاکید میکنه رنگ نذارم

قیچی نکن جالب نیست سیخ وایمیسه..منم از ۲۴..۲۵ حتی زودتر دراوردم الان بیشتر شده ولی منم موهام خرماییه زیاد مشخص نیست..بنظر من اینقد نسبت بهش واکنش نشون نده و با همه در موردش حرف نزن تازه به همسرت بگو خیلی هم قشنگه و شبیه هایلایته ..

منم اوایل حتی گریه میکردم اما الان دوسش دارم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من جلوی موهام سفید شد. مادرشوهرم میگفت رنگ بزار

شانس بچم! 

منم رنگ می‌گذاشتم. سفید درجا بلند میشه. دوباره باید رنگ گذاشت. هر ماه مجبور بودم اون قسمت جلو که سفید شده را رنگ بزارم.الان کم پشت شد. 

من جلوی موهام سفید شد. مادرشوهرم میگفت رنگ بزار  شانس بچم!  منم رنگ می‌گذاشتم. سفید درجا ...

نتیجه میگیریم نباید به حرف خونواده شوهر گوش داد

من درمقابل اونا اعتماد به نفس دارم و وقتی میگن رنگ بذار، میگم خودم و شوهرم اینجوری دوست داریم

به نظر من اگه موهات طبیعی خرماییه

و رنگ تیره یا حنا نذاشتی 

میتونی مش یخی  کم بزنی داخل موهات اینجوری سفیدی ها کمتر به چشم میان

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

من شنیدم سیاهدونه با عسل صبح بخوری یه ق مو سیاه میشه یا سیاهدونه تو ماست بریزی یا رو برنج البته من اینو امتحان نکردم اما شوهرم موهاش بور بود از بعد ازدواج که غذاش تغییر کرد رنگ موهاش تیره شده اونا خیلی سردی میخوردن اما الان اصلا ماست و دوغ نمیخوره یا چندتا سردی را با هم نمیخوره تاثیر داشته

بله موهای مادرمم زود سفید شد خودش میگه از وقتی شروع کردم به رنگ گذاشتن کل موهام سفید شد و خیلی به م ...

اینا همش حرفه 

من و برادرم دو سال کمتر باهم اختلاف سن داریم 

من از ۱۹ سالگی مو رنگ کردم برادرم خوب مو رنگ نکرده دقیقا جفتمون از ۲۴ سالگی شروع شد دونه دونه موهامون سفید شدن 

دقیق هم مثل هم بود 

یعنی اول بک دونه سفید داشتیم تا سی سالگی زیر ده تا دونه موی سفید داشتیم بعدش شروع شد به سفید شدن بیشتر 

مامانم هم دقیق گفت من همینجوری بودم سفید شدن مو ژنتیکیه

به نظر من اگه موهات طبیعی خرماییه  و رنگ تیره یا حنا نذاشتی  میتونی مش یخی  کم بزنی ...

بله بالای موهام خرماییه و وسطاش قهوه ای روشنه و پایینش طلایی هست

اگه بذارم موهای سفیدم بلند شن خیلین

من موهای جلو وشقیقه خیلی سفید شده اما قبلا سیاه سیاه بودن چون لخت هستن وتار تار سفید دارن  همه میگن خیلی بهت میاد وقشنگ شدن 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
بله بالای موهام خرماییه و وسطاش قهوه ای روشنه و پایینش طلایی هست اگه بذارم موهای سفیدم بلند شن خیلی ...

طبیعی اینجورین موهات؟؟ 

یا با رنگ و حنا؟ 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

رفتم طب سنتی  شامپو دست ساز رزماری برا رفع سفیدی مو بهم داد گفت اگ ارثی نباشه درمان میشه که الان دوساله دارم استفاده میکنم سیاه نشدن موهای سفید 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
من شنیدم سیاهدونه با عسل صبح بخوری یه ق مو سیاه میشه یا سیاهدونه تو ماست بریزی یا رو برنج البته من ا ...

تا جایی که من میدونم وقتی رنگدانه مو سفید بشه دیگه رنگش برنمیگرده