2777
2789
عنوان

موهای سفیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6225 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتم طب سنتی  شامپو دست ساز رزماری برا رفع سفیدی مو بهم داد گفت اگ ارثی نباشه درمان میشه که الا ...

این طب سنتی دکون شده برای یک عده 

اخه موی سفید با شامپو چه تغییری میخواد بکنه 

شامپو فقط شوینده است که مو رو تمییز بکنه هیچ عملکرد دیگه ای ازش نمیشه انتظار داشت 

سفید شدن مو فقط به خاطر تموم شدن رنگدانه مو هست که اونم هیچ درمانی نداره 

تا جایی که من میدونم وقتی رنگدانه مو سفید بشه دیگه رنگش برنمیگرده

تغذیه تاثیر داره شما به مطب دکتر حسن اکبری زنگ بزنید سوال کنید راهنمایی می‌کنند، آب مروارید مادرم را درمان کردند با دارو، ویزیت اینترنتی هم داره شمارش تو نت هست 

بله موهای مادرمم زود سفید شد خودش میگه از وقتی شروع کردم به رنگ گذاشتن کل موهام سفید شد و خیلی به م ...

عزیزم  رنگ ها که شیمیاییه خوب نیستن کلا ولی سفید شدن مو ارثی هم هست مثلا من سالی یک الی دوبار بیشتر فقط عید تا عید رنگ میزارم کلی موهام سفید شدن ولی اون ابجیهام نه موی سفید ندارن 

من موهام لخته وبسیار پر رشدشون عالی   ولی  اونا نه فره وزبر وکم پشت  رشد کند  

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
طبیعی اینجورین و مثل یه تناژ رنگیه واسه همین رنگ موهامه که دارم دق میکنم از سفید شدنشون و دوست ندار ...

خب مش یخی بزن 

منم همینکارو میکنم اکثرا

چون نمیشه هرروز کاسه رنگ دستمون باشه

اینجوری تا چند سانت مو در بیاد راحتی باور کن

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

این طب سنتی دکون شده برای یک عده  اخه موی سفید با شامپو چه تغییری میخواد بکنه  شامپو فقط ...

نه برا شوره سر وموخره وزبری موها هر شامپویی داد عالی جواب داد شامپو بدنش بسیار پوست بدنو نرم ولطیف میکنه وجوش کمر واز بین میبره من چند ساله فقط طب سنتی   بهشونم اعتماد کامل دارم 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
واسه من ارثیه

منم گفت ارثیه نگران نباش اگ دوست نداری موی سفید رنگ بزار 

تا جایی که من میدونم وقتی رنگدانه مو سفید بشه دیگه رنگش برنمیگرده

عزیز شنیدم ویتامین B بدن کم باشه موها سفید میشن   بازم اگ ارثی نباشه با مصرف ویتامین ب درمان میشه روغن سیاه دانه هم زیاد شنیدم خوبه ولی شاید با پیشگیری بشه کاری کرد ولی مویی سفید شد فکر نکنم دیگه تغییر رنگ بده  

منم این شکلی شدم ولی کار از قیچی گذشته زیاد شدن خودم هم موی خاکستری دوست دارم  امسال رفتم آرا ...

میشه از موهات عکس‌بذاری؟ منم کلیی‌موی سفید دسته ای‌دارم جلو موهام انقد رنگ گذاشتم مشکی‌البته بیشتر شد😢😢 

ببین برو دارو گیاهی پودر هلیله بگیر هلیله پودر شده بگو برای سیاه شدن موهام میخام اونو بگیر روزی دوقا ...

من خود هلیله رو خریدم نمیدونم چیکارش کنم امقد سفته😂 باید پودرش کنم؟

میشه از موهات عکس‌بذاری؟ منم کلیی‌موی سفید دسته ای‌دارم جلو موهام انقد رنگ گذاشتم مشکی‌البته بیشتر ش ...

پودر هلیله ازدارو گیاهی بخر روزی یقاشق چایخوری همراه آب جوش بخورموهارو کم کم مشکی میکنه سبوس برنج هم دم کن بخور روزی یه لیوان