2821
2789
قربونتون برم عزیزم مرسی حتما شرو میکنم ب خوندن فقط با صد سلام و لعنش باید بخونم؟

عزیزم اگر بشه که بهتره اما اگر نمیشه ، ضروری نیست . من بعد از سلام و لعن میگفتم : تِسْعاً و تِسْعینَ مَرَّة 

یعنی نود و نه بار  که با سلام اول میشه صد بار ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم من چهله حق شناس نمیتونم بگیرم ولی اگه ختم قران یا چهله سوره یاسین یاحدیث کساء خواستی میگیرم هدیه ش هم فقط میخوام برم شهرمادرم، مادرم ببینم😔 اگه روزی خواستی برای رضای دل خدا منوتگ کن😔

میشه دعاکنین حال همسرم خوب بشه وبتونه کارکنه😔خسته شدم ازکارکردن، کمرم زیربار فشار زندگی بریده شده😔یا قاضی الحاجات😭خدایا توهم بیننده ای هم شنونده ای😭
سلام عزیزم من چهله حق شناس نمیتونم بگیرم ولی اگه ختم قران یا چهله سوره یاسین یاحدیث کساء خواستی میگی ...

انشاالله به خواستت میرسی عزیزم.

میتونید برام چله ی حدیث کسا بگیرید؟

انشاالله به خواستت میرسی عزیزم. میتونید برام چله ی حدیث کسا بگیرید؟

بله عزیزم شمارم هم میدمتون بعدهرتلاوت اطلاع میدم

میشه دعاکنین حال همسرم خوب بشه وبتونه کارکنه😔خسته شدم ازکارکردن، کمرم زیربار فشار زندگی بریده شده😔یا قاضی الحاجات😭خدایا توهم بیننده ای هم شنونده ای😭
ه هزنیه ای هم دریافت میکنید؟

خجالت میکشم حرف از هزینه بزنم،  هزینشو فقط میخوام که برم مادرم ببینم نزدیک یکساله ندیدمش دلم تنگ خانوادمه شوهرم کارگره ومستاجرم برای همین پول کرایه نداشتم.  هرچقدر خودتون هدیه دادین فقط دلتون راضی باشه حلالم باشه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز