2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره دیدم ، روبه روی خونم ( بامادرشوهرم زندگی میکردیم مسجد امام حسین بود هروقت میرفتم کنار پنجره بهش ...

خوشبحالت خدا خیلی دوستت داره من ۲۰ ساله با تمام وجودم از خدا خواستم از اینجا برم ولی نشنید 

منم با مادر شوهر تو یه ساختمون زندگی میکنم نمیدونم حکمتش چیه 

الان بچه هام بزرگ شدن وهنوز من دارم تو یه خونه ۵۰ متری کوچیک با خانواده شوهر زندگی میکنم ترو خدا برای منم دعا کن 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
از نذری نتیجه گرفتین 

عزیزم برای شفای بیمار شما و بیمارای استارتر سوره حمد خوندم و دعا کردم .

از خدا می خواستم و دعا میکردم و توسل و صلوات و ذکر و قرآن و... همیشه توی ذهنم تصور داشتم خدا درستش می کنه ... خیلی اذیت شدم و روانم به هم ریخت به خاطر موقعیت سختی که توش بودم حدود چهار سال ...که دو سال از این چهار سال سخت تر بود ... اما حتما زیارت عاشورا بخون ... با توجه به معنی و حضور قلب . چهل روز بخون از طرف شهید نوید صفری هدیه بده به امام حسین (ع). اگر خدا بخواد حتی قبل چهل روز حاجت روا میشی .برای من معجزه کرد که عجیب بود از نظر همه... و اینکه شروع کن به ۱۲۴۰۰۰ صلوات .. هر روز هرچقدر تونستی ...

من معجزه ی خدا وامام حسین توزندگیم دیدم  من شبی که حاجتمو گرفتم خواب دیدم یه لیوان اب بچم پاشد خورد وگفت سلام برحسین بچه من اصلا به سنی نرسیده بود که بلدبشه حرف بزنه اما توخوابم حرف زد وقتی ۹ماهش بود همش گریه میکرد دیگه با ازمایش و ام ار ای و کلی چیز مشخص شد تومور داره وازشدت درد بیهوش میشد چون بچه بود ممنوعیت دارویی زیاد بود وفقط بامسکن میخوابوندنش بمیرم براش همش خواب بود بچم هیچوقت خنده های بچگیشو ندیدم همش گریه وناله بود من از هیچی ناراحت نیستم فقط ناراحتم که بچم چقد عذاب کشید تامافهمیدیم چشه بعداونم همش خواب بود یه ادم بزرگ ازسردردای  تومور هوارمیکشه حداقل میتونه بگه چمه بچه من دردمیکشید بیهوش میشد انقد نذرونیازکردم امام حسین بواسطه چله زیارت عاشوراحق شناس نجاتشو داد دکترا میگفتن عملش نمیکنن چون ۹۰ درصد خوب نمیشه حتی اگه عمل خوب پیش بره که نمبره به هوش نمیاد دیگه برا همین هیچگس زیربار عمل نمیرفت خودمونم میترسیدیم ولی نمیتونستم ببینم ذره ذره بچم اب میشه اون شب که این خواب دیدم فرداش دکترگفت من عملش میکنم گفتم حتما این کار امام حسینه میسپارمش دست تو وقتی بعد اون به هوش اومد من ازشدت خوشحالی از حال رفتم انقد گریه کردم خوشحال بودم اما یه مدت افسردگی گرفته بودم کم کم حالش خوب شد دکترا گفتن معجزه شده الان خداروشکر ۳سالشه سالم سالم خداروهزارمرتبه شکر  از اونموقع سپردم هرماه روضه امام حسین بخونن برام توی حسینیه من همیشه خدارو بابت این لطفی که درحقم کردشاکرم وهمینطور همیشه مدیون اون خانوم مومن ومستجاب الدعوه هستم که این لطفو درحقم کرد وبجای من چله رو انجام داد

خوشبحالت خدا خیلی دوستت داره من ۲۰ ساله با تمام وجودم از خدا خواستم از اینجا برم ولی نشنید  من ...

میخام یه چیزیو صادقانه بگی اونجا موندن به منفعت تموم شد ازنظر مالی میگم تونستین پول جمع کنین 

من معجزه ی خدا وامام حسین توزندگیم دیدم  من شبی که حاجتمو گرفتم خواب دیدم یه لیوان اب بچم پاشد ...

ای جانم خداروشکر چقد خوش حال شدم عزیزم  انشالله امام حسین همه ی مریضارو شفابده مریضای ماهم جز اونا التماس دعا

من معجزه ی خدا وامام حسین توزندگیم دیدم  من شبی که حاجتمو گرفتم خواب دیدم یه لیوان اب بچم پاشد ...

اون شخص رو الان میشناسید به منم معرفی کنید برای من هم چله زیارت عاشورا بگیرن؟

عزیزم برای شفای بیمار شما و بیمارای استارتر سوره حمد خوندم و دعا کردم . از خدا می خواستم و دعا میکر ...

قربونتون برم عزیزم مرسی حتما شرو میکنم ب خوندن فقط با صد سلام و لعنش باید بخونم؟

گلم منم مریض دارم برا شفای مریضون حمد میخونم شماهم برای مریضای من دعا کنید

ان شالله خدا شفا بده چشم 

و قل رب انزلی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین✓ خدایا مارو هم خونه دار کن.دعا میکنید ماهم بتونیم بزودی و آسونی خونه بخریم و دلمون شاد بشه...خدایا ما بجز تو هیچ پناهی نداریم نا امیدمون نکن قربانت بشم تو خدایِ فراوانی ها هستی.ببخش به ما از نعمتت‌..خدایا شکرت
ای جانم خداروشکر چقد خوش حال شدم عزیزم  انشالله امام حسین همه ی مریضارو شفابده مریضای ماهم جز ا ...

زنده باشید ایشالا خداهمه رو دلشونو شاد کنه وارامش بده به زندگی همه ادما الخصوص کسایی که مشکلات زیادی دارن و حاجت رواکنا همه رو به حق امام حسین

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز