2777
2789
میشه برام بگید  ❤

افسردگی گرفته بودم وضع خونه همش دعوا بود.یه شب که خودمم نمیدونستم شب آرزو ها بود با  گریه از خدا خاستم کمکم کنه فرداش یه اتفاقی افتاد خداروشکر همچی درس شد 🥲🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به نیت سرکار رفتن شوهرم سفره صلوات انداختم ۵ روز پشت سر هم روز پنجم هنوز خانما نشسته بودن و سفره تموم نشده بود شوهرم اومد گفت لباسمو اتو کن زنگ زدن برای مصاحبه کاری برم باورم نمیشد🥺

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

یکی لایکم کنه لطفا ، تایپیک گم نکنم 

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 

اره دیدم ، روبه روی خونم ( بامادرشوهرم زندگی میکردیم مسجد امام حسین بود هروقت میرفتم کنار پنجره بهش سلام میدادم باهاش درددل میکردم می گفتم خدایا ازاینجا بریم یروز شوهرم اومد از کارش بیرون اومده بود گفت توشهرشمادنبال و برمیگردم بعد ۸ماه صبوری پیدا کرد، یعنی از اونجا بلند شدن کار ما نبود کارخودخودخدابود

اره دیدم ، روبه روی خونم ( بامادرشوهرم زندگی میکردیم مسجد امام حسین بود هروقت میرفتم کنار پنجره بهش ...

خداروشکر عزیزم به خواسته ب دلت رسیدی برای منم از امام حسین شفای مادرو خواهرمو بخواه😢❤

خداروشکر عزیزم به خواسته ب دلت رسیدی برای منم از امام حسین شفای مادرو خواهرمو بخواه😢❤

واس شفا وهر حاجتی

صلوات آیت الکرسی یا رئوف یا رحیم یا ارحم الراحمین زیارت عاشورا علقمه توسل نمازای حاجت تو نت هس نماز پنج شنبه نماز امام  رضا ۷ آیت الکرسی ۷ دعای فرج هدیه ب امام زمان ونرجس خاتون‌

هرچقد میخوای صلوات وآیت الکرسی هدیه ب اهل بیت حضرت عباس شهدا و...

هرروز ۷۰ حمد ۷۰ صلوات ۷۰ یا الله یا سمیع یا سمیع الدعا

یامن اسمه..

بسم الله الر...

دعای معراج گنج العرش نادعلی چهل کلید رو آب بخون بپاش  رو بیمار

۷۰ بار دعای شیخ بهایی

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز