2777
2789
عنوان

کیا خودشون یا بچشون تک فرزنده

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 48 پست
من هم خودم و هم پسرم تک فرزندیم،واسه ایندش نگرانم ولی شجاعت و شرایط دومی رو ندارم از لحاظ روحی

خودت برات سخته تک فرزندی؟اره منم همش فکر میکنم مثلا اگ مردم پسرم تنها میمونه و از این حرفا

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترم 18سالشه خیلی خوشحاله که تک فرزنده

پس چ خوب خدا کنه پسر منم بعدا گله نکنه

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
دخترتون ناراحت نیست ما سنمون خوبه اما شرایط ندارم و ترجیح میدم بقیه عمرمو بقول شما لذت ببرم و زندگی ...

دخترم نه چیزی نمیگه شاید چون انقدر دورش همیشه شلوغ هست که جای خالی خواهر یا برادر رو حس نمیکنه مهد کودک میره و وقتی خونه ست منو پدرش تماما در اختیارشیم و کل تایممون برای اونه 

من تازه دخترم به سنی رسیده که میتونم با خیال راحت واسه خودم تایم بذارم اصلا دوست ندارم دوباره ۳ ۴ سال از عمرم پای بچه داری بره 

Second Baby is loading 👶🏻
خودت برات سخته تک فرزندی؟اره منم همش فکر میکنم مثلا اگ مردم پسرم تنها میمونه و از این حرفا

مننم از ایناش و ایندش میتریم من اسما تک فرزند بدم دهه ۶۰اصلا تک فرزندی احساس نشد الانم دورم هستن

تک فرزندم.پدرمم وضع مالیش خوب بود یعنی بخاطر بحث اقتصادی نبود که تک فرزندم.دختر خاله هامم همینن.خودمم یدونه پسر دارم‌دیگه ام نمیخوام.مالی خیلی خوبیم ایندش از الان تامینه اما کلا تک فرزندی رو دوستدارم چون عالیه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

خودم تک فرزند نیستم ولی اختلاف سنیم با داداشم زیاده ۱۵ سال ازش بزرگ ترم در واقع من جای مادرشم دیگه یه جورایی و نمی تونم برم از مشکلاتم برای یه پسر ۱۱ ساله بگم همون تک فرزند حساب می شم.😕😕

پسرِ همسرم تک فرزنده خیلی ام راضیه به قول همسرم به بچه باید یاد داد تنهایی حال خودش رو خوب کنه و تنها بودن رو بلد باشه حتی اگه تک فرزند نبود بچه ها بزرگ می شن هر کدوم میرن پی سر نوشت خودشون ممکنه اونی ام که تک فرزند نیست یه روزی تنها بشه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
من هم خودم و هم پسرم تک فرزندیم،واسه ایندش نگرانم ولی شجاعت و شرایط دومی رو ندارم از لحاظ روحی

خودتون تک فرزند بودین چه حسی داشتین ؟؟؟؟خوب بود یا بد 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

دخترم نه چیزی نمیگه شاید چون انقدر دورش همیشه شلوغ هست که جای خالی خواهر یا برادر رو حس نمیکنه مهد ک ...

اره منم الان اصلا نمیتونم برا خودم باشم منتظرم دورتنش برسه باز با خودم تنها بشم واقعا نیاز دارم ب این تنهایب

تک فرزندی که هیییچ حتی یدونه خواهر یا برادر نداشتن هم بده همش غریبی  

شوهر من خانوادشون پر جمعیته تقریبا همش حسرتشو میخورم چون همیشه  جمع هاشون خیلی شاد و با نشاطه توی ناراحتی هم خیلی کنار همن ولی ما خیلی غریبیم 😪