2777
2789
عنوان

منی که 20 ساله با کسی نبودم چه کنم

526 بازدید | 57 پست

بیست سالم شده و حتی دست ینفرم نگرفتم😐👩🏻🦯اینروزا هم سنامو که میبینم چه وضعی دارن همش فکر میکنم به این مسئله ، حس میکنم افسرده شدم دیگه ، تو سن خوشگذرونی امثال خودم همش سرم به تحصیل و کار مشغول بود و از همه مهمتر پدرمو نمیخواستم خدایینکرده آزرده کنم🫠

الان با این وضع بااینهمه کاربلد بودن و باتجربه بودن بقیه حتی ب ازدواجم نمیتونم فکر کنم😂😔

انتظار داری از ۱روزگیت تا الان یکی توزندگیت باشه که میگی ۲۰سالللههههههه دست ینفرم نگرفتم ؟؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار خوبی کردی هیچ جیزیو از دست ندادی

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

اینکه بگم همکلاسی دانشگام از نهم تا دانشگاه 14تا دوست پسر داشت بنظرت حال بهم زن نیست؟

بنظر تویی که چیزی بلد نیستی و دست کسی رو نگرفتی ارزشمند تری نسبت به اوناییکه اینکارا رو کردن

خوشگذرونی مگه به این چیزاس؟

بهترین کار رو کردید تعجب می کنم از کسایی گه فکر می کنن حتما باید توورابطه باشن اونم تو این سن خییلی ...

متاسفانه جامعه به سمتی رفته که وقتی تعریف میکنی تاحالا باکسی نبودی به چشم تمسخر یا کمبود نگاه میکنن