2777
2789
عنوان

کیا خودشون یا بچشون تک فرزنده

593 بازدید | 48 پست

......و دیگه بچه نمیخوان؟!من اصلا دیگه بچه نمیخوام اما خب نگران پسرمم هستم ولی واقعا شرایطشو ندارم دیگ هیچوقت

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.

همون تک فرزندی خوبه

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تک فرزندی خیلیم خوبه 

شوهر من تک فرزند بوده همیشه میگه مزاحم نداشتم😂

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

دخترم تک فرزنده

شرایطش رو داریم ولی دیگه بچه نمیخوایم چون هم سنمون دیگه داره زیاد میشه و هم حوصله ی چند سال پابند بچه بودن رو نداریم و ترجیح میدیم تا توانش رو داریم سفر بریم و لذت ببریم 

Second Baby is loading 👶🏻
من دخترم تک فرزنده18سالشه

راضیه خودش ناراحت نیست

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
دخترم تک فرزنده شرایطش رو داریم ولی دیگه بچه نمیخوایم چون هم سنمون دیگه داره زیاد میشه و هم حوصله ی ...

دخترتون ناراحت نیست ما سنمون خوبه اما شرایط ندارم و ترجیح میدم بقیه عمرمو بقول شما لذت ببرم و زندگی کنم

کاش مثل قدیم بود ۲۰ تا بچه بودیم تو کوچه بازی میکردیم متوجه زمان نبودیم 

اصلا کسی نمی گفت ساکت باشین آروم بازی کنین ...😥😥😥حیف 

من خودم دوتا پسر دارم باهم خوشن کلی تو سرو کله هم میزنن بازی میکنن

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔